Πέμπτη

Respect Fellow Bloggers

Πέμπτη

Όλες οι ανθρωπιστικές θεωρίες πραγματώνονται στον παγκόσμιο ιστοχώρο. Το άτομο παύει να είναι μία παθητική έκφραση εσωτερικών κινήτρων και όλες οι επιλογές του Νέου Web ωθούν σε μία ουσιαστική αυτοπραγμάτωση. Η διάθεση για μίμηση, δράση, συμπάθεια, κατάκτηση αλλά και αναγνώριση της αξίας είναι τα σημαντικότερα εναύσματα στην αφετηρία και διαδρομή αυτού του αγώνα δρόμου. Η ματαιοδοξία, η φιλοδοξία, ο αυτοσεβασμός, ο θαυμασμός συναντώνται σε κάθε ενεργή συμμετοχή του ψηφιακού πολίτη στη σφαίρα της αθρόας συνάθροισης δυνατοτήτων. Και μέσα από την υπέρμετρη φιλοδοξία και το κυνήγι του παραμυθιού που θέλουμε να γίνει μύθος σκάνε που και που κάποια πυροτεχνήματα ελπίδας.

Το 2ο ΕΠΑΛ Σιβιτανιδείου Σχολής & το Lycee Professionel Henry Sainte Clraire Deville, Issoire Grance συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Συνεργασίας Σχολείων : E-twinning με Θέμα: Βιώσιμη ανάπτυξη, ανέλαβαν το project "Green Planet, perfect planet" ανεβάζοντας podcast στο http://2oepal.podomatic.com/ πριν την προγραμματισμένη τηλεσυνδιάσκεψη (οι Γάλλοι ιδέα δεν είχαν για το Skype και τα podcast). Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά (Μαντζανά Περικλή, Μάχια Γκέρι, Μπαρδάκο Μιχάλη ,Προυσανίδη Συμεών ,Σπαθάρη Αντώνη ,Τριβιζά Παναγιώτη ,Γιάκου Εμιριάν ,Δημουλή Σπύρο ,Λιονάκη Στέλλα ,Σπυρόπουλο Δημήτρη) καθώς και τους καθηγητές τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους Πάρη Αποστολόπουλο και Πάνο Κωνσταντινίδη
τους Έλληνες Java developers (http://www.jhug.gr) οι οποίοι τιμήθηκαν με την διάκριση του Java Champion.


Στήλη Antitech- Ram Μάιος 2007


4 Τόλμησαν:

javapapo είπε...

ευχαριστούμε ιδιαίτερα...αγαπητή vouts.

Jimbo είπε...

Έτσι έτσι τα γαλλάκια! Μπράβο πάντως στα παιδιά από την Σιβιτανίδειο. Χωρίς να θέλω να τους θίξω από τα ελάχιστα άτομα που είχα γνωρίσει από εκεί δεν είχα την καλύτερη γνώμη για το επίπεδο. Βέβαια το δείγμα ήταν ελάχιστο για αυτό και η γνώμη δεν παγιώθηκε.

Συγχαρητήρια και στους java-macs-masters :P

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

μπράβο, Vouts! γιατί είπαμε ότι με λες κύριο;

diva είπε...

Πάρη μου ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω, αλλά πέραν αυτού ήταν υποχρέωση μου ως αρθρογράφου:-) Μπράβο σας άλλη μία φορά για το μεράκι και τις ικανότητες σας. Και εις ανώτερα!

Δημήτρη μου είδες οι βάρβαροι;-)Χωρίς γενικεύσεις λοιπόν - ορθή η επισήμανση- μπράβο σε αυτούς τους συγκεκριμένους και μακάρι να βλέπουμε κι άλλες τέτοιες επιτυχίες πιο συχνά.

Κύριε Σπύρο μου, ευχαριστώ πολύ:-)Πως θέλετε να σας αποκαλώ; Ζορρό μου; Θα παρεξηγηθώ από τον λαό σας:-)