Τρίτη

Η μόνη άχρηστη είναι η αστυνομική μου ταυτότητα

Τρίτη


20 Τόλμησαν:

takis είπε...

Kαλά , δεν αισθάνεσαι πιο Ευρωπαία τώρα? με τα Λατινικά σου.. με την ωραία φρέσκια σου φωτό ..προς τι η γκρίνια και ο οδυρμός..(όσο θυμάμαι την 4ωρη ουρά στο Αστυνομικό τμήμα..)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

χαχαχαχαχαα

η τρελή ατάκα ήταν η: «όχι αλλά αν με στείλετε άλλες πέντε φορές στο απέναντι γραφείο θα αποφασίσω γρήγορα τι θέλετε εσείς»

να είσαι καλά... Βουτσάκι μου!

diva είπε...

Takis να φανταστείτε πως εγώ μένω δίπλα στο αστυνομικό τμήμα και καθημερινά περιμένω στην ουρά για κανένα τέταρτο έτσι..για να μην ξεχάσω το feeling..Αναμένω δε εναγωνίως την στιγμή που κάποιος αστυνομικός θα μου ζητήσει ταυτότητα..διότι το δημιούργημα του blog το έχω εκτυπώσει κιόλας:-)


Σπύρο :-)ευχαριστώ..κι εγώ το χάρηκα πολύ:-)

Tf είπε...

Οσονούπω θα βρίσκομαι στα πάτρια εδάφη [σας+πανεπιστημιακής(μη γελάς,σ'ακούω!)μου μόρφωσης]. Θα σε δω και θ'αρχίσω τα "Βουτς! Βουτς!". Αν όμως με περάσουν για τύπο τύπου "βυτίοοο, μάνικααα" φρόντισε, ως διάσημη (και γι'αυτό) κόρη στρατιωτικού να με γλιτώσεις απ'το σίγουρο Ι5.

bar-ufo-s είπε...

Το τηλέφωνο κουδουνίζει επίμονα (τώρα τι μπορεί να σημαίνει αυτή η βλακώδης έκφραση "το τηλέφωνο κουδουνίζει επίμονα" δεν το ξέρω ακριβώς, γιατί το τηλέφωνο μ' ένα τρόπο ξέρει να χτυπάει αλλά ως επίδοξος συγγραφέας είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιώ τους κανόνες) στο γραφείο της vouts. Κοντεύει να τελειώσει το κείμενο για την διασημότητά της. Η αναγνωρισιμότητα (σιγά μη γίνεις τέτοιες λέξεις ρε bar-ufo)της vouts κάνει το πρόσωπό της να λάμπει. Σηκώνει με δυσφορία το τηλέφωνο. "Από το ΙΚΑ σας τηλεφωνώ" ακούει τη φωνή της ταλαιπωρίας της προηγούμενης μέρας, "πρέπει να έρθετε με μια φωτοτυπία της ταυτότητά σας για να συμπληρώσετε το έντυπο, γιατί κάποιος βλάκας έγραψε στο όνομά σας Vouts".
Καλημέρα σας

.liketobite είπε...

Καλημέρα, Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει αφού έχω ακόμα παλιά ταυτότητα. θέλετε να πείτε πως οι νέες ταυτότητες είναι κάτι άγνωστο για τις δημόσιες και μη υπηρεσίες;

Τελικά δεν θα βαρεθώ ποτέ να ζω σ'αυτή τη χώρα!

diva είπε...

tf μου
neither famous nore just wise..
only a poor cyborg trapped to human's mind

(μη κάνεις καμιά χαζομάρα και αρχίζεις να φωνάζεις Βουτς, αλίμονο σου!:-)

diva είπε...

barufos
another virsion
Το Skype ξυπνά τον barufo από τον ονειρικό του παροξυσμό
- ποιος είναι;
- είστε ο baroufos;
- ναι εσύ ποια είσαι;
- ο επίδοξος συγγραφέας;
- ναι ΕΣΥ ποια είσαι;
- ο ευφυής και κόλαξ blogger;
-..ναι ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ;
- η διάσημη και αναγνωρίσιμη Vouts
-..ποια;

(λέτε να φορολογηθώ και ως Vouts;!)

diva είπε...

Κύριε Liketobite οι νέες ταυτότητες είναι αναγνωρίσιμες και αποδεκτές από όλες τις υπηρεσίες μόνον που είναι ευθύνη του πολίτη να ενημερώσει για την αλλαγή. Όπερ, εφορία, ΙΚΑ, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, τράπεζες και όποια άλλη τέλος πάντων υπηρεσία ή φορέας στην οποία έχει δηλωθεί αριθμός ταυτότητας πρέπει να ενημερωθεί από τον κάτοχο της νέας ταυτότητας με αποστολή φωτοτυπίας - ή και αίτησης συχνά- για αλλαγή των στοιχείων.

(σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή..)

Shades είπε...

Καλά δεν φορολογήθηκες ακόμα σαν Vouts??? Τεράστιο λάθος θα έγινε απ’ την υπηρεσία.. δεν είναι μεγάλο το πρόστιμο που θα πληρώσεις..

diva είπε...

Αγαπημένε μου Shades :-)καλώς ήρθες ..και καλώς να κοπιάσουν κι αυτοί να πληρωθούν το πρόστιμο από το γκισέ του..blog:-)

Ανώνυμος είπε...

vouts vouts vouts vouts λολ

diva είπε...

32μπιτε μονάκριβε μου , με εμπαίζεις και με περιγελάς;-)
(καλά κάνεις:-)

bar-ufo-s είπε...

Αναζητώ με μανία τις συνηχήσεις του vouts που θα δημιουργούσαν το σύνθημα που θα δονούσε thn μπλογκόσφαιρα αλλά δεν τα καταφέρνω. Καμμιά βοήθεια υπάρχει, του κοινού, του τηλεφώνου, κλπ;
Καλημέρα σας

alekos markellos είπε...

Πάω στο τμήμα για τη νέα ταυτότητα.
"Δεν γίνεται. Το πιστοποιητικό δεν λέει πόλη γεννήσεως".

"Δεν είναι δικό μου το λάθος. Λέει όμως κυρία μου πόλη το παλιό διαβατήριο. Να!"

-"δεν γίνεται..."

-"...Να πάω δηλαδή στην Αυστραλία να φέρω καινούργιο; Γιατί απο το 65 μέχρι σήμερα, δεν ξέρω αν υπάρχει το νοσοκομείο..."

-"Τι να σας πω. Ταυτότητα πάντως γιοκ".

-"Με την παλιά ταυτότητα και αυτά τα έγγραφα βγάζω καινούργιο διαβατήριο";

-"Ναι"

-"Και το διαβατήριο δεν υποκαθιστά νόμιμα σε κάθε περίπτωση το διαβατήριο";

-"Το υποκαθιστά"

-"Παντού και πάντα";

-"Κυρία μου είστε ηλίθια"

-"Μη με βρίζεται, θα σας συλλάβω"!

:)))

Ο διάλογος είναι αληθινός.

alekos markellos είπε...

...διόρθωση :
Υποκαθιστά το διαβατήριο την ταυτότητα.
Άρα, τι να κάνω την ταυτότητα;

diva είπε...

Αγαπητέ μου Αλέκο Μάρκελλε ένα θα πω κι ας ελπίσω πως κάποιος κάτι θα καταλάβει..Περί της απαξίωσης αυτής της χώρας από τους πολίτες της ποιος θα μιλήσει;

diva είπε...

Γλυκύτατε μου κόλαξ barufos (αγγλιστί η προσφώνηση), δεν νομίζω πως κατανοώ την ανάγκη προς βοήθεια..ένα e-mail έχω, πάρτε το δικό σας..τι άλλο να προσφέρω πια η blogger; Σοκολατάκι;-)

CyberEddie είπε...

Vouts Uber Alles...

diva είπε...

Cybereddie πράγματι:-)