Κυριακή

Μωρίες γυναικών παιδεύουσι άντρες

Κυριακή Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι άντρες. Νοιώθω καλύτερα μαζί τους, συζητώ πιο ευχάριστα, μου εμπιστεύονται τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους, είναι ανεπιτήδευτα διασκεδαστικοί.

Ενώ συχνά τους «αποκεφαλίζω» με τις ατάκες ή τις προτεινόμενες «λύσεις» μου μάλιστα, αυτοί συνεχίζουν να με εμπιστεύονται και να μου εκθέτουν με κάθε λεπτομέρεια τους δυσβάσταχτους καημούς τους, οι οποίοι φυσικά στο ενενήντα τοις εκατό των περιπτώσεων αφορούν συναισθηματική εμπλοκή με το άλλο φύλο.

Τον τελευταίο καιρό μου έτυχαν τρεις περιπτώσεις ιδιαίτερης έντασης και η αδιάκοπη φλυαρία – διότι από ένα σημείο και μετά όλα έχουν ειπωθεί- μας οδήγησε – και εμένα και αυτούς- στην απόφαση να καταγράψω τα σταθερά «πιστεύω» μου.

Υπάρχουν τέσσερις περιπτώσεις στις οποίες ο άντρας «περδικλώνεται» και δυσκολεύεται να επανακάμψει.

  1. Αίσθημα Προστασίας
  2. Αίσθημα Ενοχής
  3. Αίσθημα Υπεροχής
  4. Αίσθημα Επικράτησης έναντι έτερου αρσενικού διεκδικητή

Οι γυναίκες από την άλλη πλευρά – εν αγνοία τους τις περισσότερες φορές αλλά με γνώμονα το αλάνθαστο ένστικτο κατακρεούργησης του αντρικού ψυχισμού- ακολουθούν την τακτική μάθησης «κάθε συμπεριφορά που ενισχύεται, συντηρείται και τελικά δικαιώνεται»

Οι περιπτώσεις όπου τα θηλυκά ταλανίζουν τα αρσενικά είναι ελάχιστες σε διακριτότητα. Λίγο πολύ δηλαδή είναι συγκεκριμένα τα προβλήματα. Δεν ποικίλουν. Δεν συναντώνται σε ευρύ φάσμα παραλλαγών.


Περίπτωση 1

Η γυναίκα που γνωρίζει τι είναι άρα πιστεύει πως γνωρίζει τι θέλει.

Αφού αιφνιδιάσει με κάποια ψυχρή ατάκα τον επίδοξο κατακτητή , επανέρχεται για την ψυχαγωγία του ελεύθερου χρόνου της – όπως συνηθίζω να λέω- την στιγμή που θα εμφανιστεί στον ορίζοντα ένα άλλο θηλυκό και ο κύριος τολμήσει να στρέψει τα μάτια του εκεί.

Οι εξυπνάδες που σκοπό έχουν να σαγηνέψουν, να κρατήσουν σε pause κατάσταση την προσοχή, οι δηλώσεις που υπόσχονται πως Θα μπορούσε να συμβεί κάτι, τα χαριεντίσματα, εκδηλώνονται άμεσα.

Ο άντρας φορτώνει την εφαρμογή Αίσθημα Ενοχής και επιστρέφει στην πρώτη επιφάνεια εργασίας.

Η δεύτερη θηλυκή επιλογή αποχωρεί. (Πάει κι αυτή η ευκαιρία..)

Στην περίπτωση που το λειτουργικό του κυρίου εμφανίσει firewall, το θηλυκό της κατηγορίας αυτής – ευφυές γαρ αλλά αδόμητο σε προγραμματισμό – αποστέλλει τα μηνύματα ευαισθησίας. Λίγη ζήλια, λίγο νάζι, λίγη θλίψη, τα βουρκωμένα μάτια που φωτίζουν περίεργα και το firewall χάνεται. Ενεργοποιείται αυτόματα το Αίσθημα Προστασίας μαζί με το Αίσθημα Ενοχής και η επιλογή εισαγωγή αντικειμένου από την εφαρμογή Αίσθημα Υπεροχής.

Μόλις αρχίσει το upload επιθυμιών του αρσενικού – ε, λογικό είναι αλλιώς γιατί να θέλει την επίτευξη της σύνδεσης- το θηλυκό επανέρχεται συχνά στην αρχική κατάσταση.

«Sorry, αλλά έχω πρόβλημα με το Bios»

Σαφώς κουκλίτσα μου έχεις πρόβλημα αλλά αυτός δεν είναι λόγος να παιδεύεις τον χρήστη.

Προτεινόμενη Λύση: Ποτέ τρεις ευκαιρίες. Η γυναίκα που απορρίπτει την πρώτη φορά το πράττει δικαιωματικά. Εάν αντιδράσει σε πιθανό κίνδυνο και απορρίψει και δεύτερη, υπηρετεί την ματαιοδοξία της. Την Τρίτη φορά είναι σαφές πως δεν είναι ικανή να αναγνωρίσει αυτό που θέλει , άρα είναι επικίνδυνη ακόμα και αν κατακτηθεί να αποχωρήσει ένα πρωί έτσι απλά , χωρίς έλεος και φυσικά χωρίς να γνωρίζει και η ίδια το γιατί.Περίπτωση 2

Η γυναίκα που δεν απέκτησε αυτό που ήθελε όταν το ήθελε και εκδικείται δια του υπερκερωτικού ελιγμού με παραπλανητική ενέργεια.

Είναι τα θηλυκά που σε μία στιγμή απαίτησαν – ως έπρεπε το πιθανότερο- μία διαβεβαίωση δεσμευτικής ασφάλειας και η αίτηση τους απερρίφθη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν υποχωρεί η κυρία. Αποχωρεί ή τουλάχιστον έτσι αφήνει να διαφανεί στην τρισδιάστατη ονείρωξη του αρσενικού που πιστεύει πως υπάρχει εκεί κάτι το οποίο το Χάνει.

Μετά την πάροδο κάποιου χρόνου- συνήθως οι αποστολές μηνυμάτων υπενθύμισης συμβαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα- επανέρχεται η γυνή πολύ πιθανό με τα διαπιστευτήρια ενός άλλου αρσενικού.

«Κοίτα τι έχω»

Αιφνίδια ενεργοποιούνται και ανοίγουν διάπλατα σχεδόν όλα τα προγράμματα. Αίσθημα Επικράτησης, Αίσθημα Υπεροχής.

Μόλις το θηλυκό αντιληφθεί την πολυπαραθυρική αντίδραση αποστέλλει νέο Trojan.

«Μαζί σου ήμουν καλύτερα. Τώρα υποφέρω»

Παπ! Αίσθημα Προστασίας, Αίσθημα Ενοχής κι αρχίζει ο αντρικός επεξεργαστής να πετάει σπίθες.

Σε αυτό το επίπεδο των διεργασιών συχνά η γυναίκα αυτής της κατηγορίας δανείζεται στοιχεία από την πρώτη κατηγορία. Ο άντρας αρχίζει να πολεμά.

Να διώξει τους κακούς, να σώσει την πριγκίπισσα, να τιμήσει το ξίφος του, να κερδίσει μία ακόμα ευκαιρία – την οποία εκλιπαρεί στο κάτω κάτω της γραφής το θηλυκό να την παράσχει- και μέσω αυτής της μάχης των ανεμόμυλων, οι κροκοδείλιες θλίψεις με τα σαρδόνια χαμόγελα εκ των έσω.. «Everything under control» σκέφτεται το θηλυκό και περιμένει ρομαντικά να σωθεί και να κατακτηθεί.

Έχει ήδη περάσει την άμυνα του εχθρού (υπερκερωτικός ελιγμός) από το πλάι και αναμένει στον θρόνο να επιστρέψει ο πολέμαρχος που θα της πει «ιδού το βασίλειο σου, κάθισε»

Μα, εκεί βρίσκεται ήδη γλυκέ μου.

Κατά την διάρκεια της μάχης υπόλοιπες ευκαιρίες ικανές να ευδαιμονίσουν τόσο τον βασιλιά όσο και το κρατίδιο αφανίζονται από την σκόνη της μάχης και την ιαχή «Πρέπει να σώσω αυτό που έχασα τότε»

Μετά την επιστροφή στον παράδεισο της επανασύνδεσης, οι πληγές αρχίζουν κι εμφανίζονται. Η γυναίκα είναι πλέον ικανοποιημένη που κατάφερε αυτό που ήθελε κι εκείνος γενναίος που το πρόσφερε μετά από τόσο αγώνα. Αλλά.. η συμπεριφορά που ενισχύθηκε..θα επανεμφανιστεί το συντομότερο.

Προτεινόμενη λύση: Αν είσαι ερωτευμένος δεν υπάρχει λύση. Το ευτυχές είναι πως ακόμα κι έτσι, κάποια στιγμή θα πάψεις να είσαι ερωτευμένος. Θα σωθείς από την φύση αλλά δυστυχώς θα έχεις χάσει πολύ σημαντικότερα από όσα κόπιασες να επανακατακτήσεις.Περίπτωση 3

Γυναίκες με σύνδρομο Μινχάουζεν υπνωτίζουν τον αντρικό εγκέφαλο.

Λίγα λόγια για το σύνδρομο Μινχάουζεν. Πρόκειται για διαταραχή προσωπικότητας. Στην προσπάθεια του να τραβήξει την προσοχή των γιατρών, ο ασθενής εφευρίσκει διάφορες ενοχλήσεις. Συχνά τις προκαλεί μόνος του. Σκοπός των ανθρώπων που πάσχουν απ' αυτό το σύνδρομο είναι να φαίνονται πάντα άρρωστοι, εξασφαλίζοντας μ' αυτό τον τρόπο τη συνταγογράφηση κλινικών εξετάσεων και φαρμακολογικών θεραπειών. Αν έρθουν αντιμέτωποι με την αλήθεια δεν την αποδέχονται και απευθύνονται σε άλλες υγειονομικές μονάδες.

Στην πραγματικότητα των σχέσεων μεταξύ των δύο φύλων, το σύνδρομο Μινχάουζεν εμπλουτίζεται και με μεγαλομανιακές τάσεις επίδειξης περιπετειώδους ζωής όπου η χλιδή , οι ανέσεις , οι επιλογές , κατακλύζουν τη ζωή του θηλυκού ασθενή που επιθυμεί ο άντρας να κατακτήσει.

Αίσθημα Ενοχής (διότι αμέσως ο άντρας νοιώθει πως ίσως είναι λίγος), Αίσθημα Υπεροχής (μα πρέπει να αποδείξει πως Δεν είναι λίγος), Αίσθημα Προστασίας (στην περίπτωση που ο θηλυκός Μινχάουζεν δεινοπαθεί συνεχώς).

Ώρες ατελείωτες η διήγηση των παθών. Κι ο άντρας εκεί, φρουρός εξομολόγος να αντέχει και να ακούει το άλγος της άμοιρης γυνής. Πόσα έζησε. Πόσα άντεξε. Πόσο πολύ επιθυμεί να πάρει το αίμα της πίσω όμως, αυτό δεν το βλέπει κανείς πουθενά!

«Μα γιατί μου φέρθηκε έτσι; Αφού όλα ήταν καλά»

Αχ καρδιά μου καημένη πως βαστάς και δεν ραγίζεις ..δηλώνει το άσμα και συμπληρώνω συνήθως «Σύνερθε , θα σε χαστουκίσω για να βεβαιωθώ πως δεν είσαι σε κώμα»

Οι γυναίκες που λειτουργούν με το σύνδρομο Μινχάουζεν είναι οι πιο συνειδητοποιημένες. Έχουν ήδη αναγνωρίσει την ικανότητα τους στην αφήγηση κι έχουν ήδη καλλιεργήσει την Ανάγκη Προστασίας.

«Σε χρειάζομαι»

Αλλά ξεχνούν να συμπληρώσουν «Σε χρειάζομαι Τώρα. Πέραν της παρούσας χρονικής στιγμής, δεν γνωρίζω»

Προτεινόμενη λύση: Αν αντέχεις μένεις. Δεν θα πλήξεις ποτέ. Αν δεν αντέχεις φεύγεις. Αν μείνεις θα υποφέρεις και θα γίνεις κι εσύ ένα μέρος της εξιστόρησης των παθών του ασθενούς στην επόμενη υγειονομική μονάδα.

Επίλογος:

Να εξαπατάς τους άλλους. Αυτό ονομάζουν οι άνθρωποι Έρωτα (romance). Oscar Wilde

Η αγάπη είναι μία μορφή προκατάληψης. Κι εγώ προσωπικά κουβαλάω τόσες πολλές άλλες προκαταλήψεις. Charles Bukowski


[Έχω βάσιμες υποψίες πως ύστερα από αυτό το post δεν θα με επισκέπτονται πλέον γυναίκες και πρέπει άμεσα να υπολογίσω το ποσοστό των επισκεπτών που θα χάσω.
Ούτε με κβαντικό μικροσκόπιο δεν θα τις εντοπίζω, σας λέω]

Υ.Γ. Για 2-3 ημέρες από αύριο , το blog θα λειτουργεί στη διεύθυνση http://vouts.blogspot.com επομένως δεν θα μπορείτε να εισέρθετε από κάποιο σχόλιο μου παρά μόνο από τη διεύθυνση που μόλις σας έδωσα. Κάντε λίγη υπομονή όπως κάνω κι εγώ. Θα ετοιμάσω πιθανώς podcast για την Οδύσσεια του domain. Ευχαριστώ και Συγνώμη για την ταλαιπωρία.

60 Τόλμησαν:

Suspect είπε...

Η επιτυχια είναι σκαλα που δεν μπορεις να την υψωσεις και να την ανεβεις με τα χερια στις τσεπες

javapapo είπε...

I bow!

σορολόπ είπε...

...ευφάνταστο!
..και οι γυναίκες έχουν χιούμορ, μην εκπλήσσεσαι ;)

Kapetanios είπε...

Ένας άντρας που ( τυχαία σειρά)
α) Είναι αρκετά όμορφος
Το "όμορφος" σύμφωνα πάντα με το κοινά παραδεκτό καθότι η γυναίκα αυτό το «κοινά παραδεκτό» πολύ το υπολογίζει.
β) Είναι αρκετά πλούσιος.
Η έστω να φαίνεται πλούσιος μιας και η έξωθεν καλή μαρτυρία μετρά την σήμερον ημέρα ιδιαίτερα
γ) Είναι αρκετά δημοφιλής
δ) Είναι αρκετά καλός εραστής
ε) Είναι αρκετά έξυπνος( όχι πολύ έξυπνος)
στ) Είναι ή δείχνει αρκετά συναισθηματικός ( ΟΧΙ πολύ συναισθηματικός)
Τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα να έχει όποια γυναίκα θέλει δίπλα του χωρίς ιδιαίτερο κόπο
Χωρίς τα παραπάνω ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά μην ψάχνεστε και αφήστε την γυναίκα να σας διαλέξει για κάποιους από τους χιλιάδες λόγους που έχει στο μυαλό της (τους οποίους μην προσπαθείτε ΑΔΙΚΑ να εξηγήσετε.)
Εσείς απλώς, γίνετε ο εαυτός σας, προσδεθείτε στο κάθισμα και αφήστε να σας πάει αυτή όπου θέλει έχοντας πάντα στο μυαλό σας ότι όπως "τυχαία" σας επέλεξε έτσι "τυχαία" μπορεί και να σας παρατήσει.
Καλού κακού βγάλτε ένα εισιτήριο με ανοιχτή επιστροφή και .... καλό σας ταξίδι στον παρανοϊκό κόσμο μιας ( όποιας, δεν έχει και τόσο σημασία τελικά μιας και το ταξίδι είναι αυτό που μετράει) γυναίκας.

ΥΓ. Και μακριά απο ντίβες. ;))

elafini είπε...

Infantile love follows the principle: "I love because i am loved"
Mature love follows the principle:
"I am loved because i love"
Immature love says:
I love you because i need you"
Mature love says:
"I need you because i love you"
Erich Fromm

Για μένα υπάρχουν μόνο άνθρωποι...και ασχέτως φύλου, πάντα υπάρχουν τριγύρω μας αυτοί που επιβεβαιώνουν το παραπάνω..

Καλή σου μέρα ;)

diva είπε...

suspect σοφόν το σαφές όπως μου έγραψε και ο φίλτατος koulpa κάποια στιγμή αλλά να λες στον πάσχων από πάρκισον "κράτα μου την σκάλα γιατί σε βλέπω εγώ που είσαι σταθερός" ε...εε...

koulpa είπε...

suspect
..άσε που με τόσες σκάλες γύρω δε θα βρείς τοίχο να την ακουμπήσεις οπότε χρειάζεται καί καλή ισοροπεία..:)
Θα προτιμήσω, γιά την ώρα, να κάτσω στο μεγάλο μου νούφαρο, πλέοντας με το ρεύμα (πέρα όχι πάνω), περιμένοντας την πριγκήπισα.. Αν μεταμορφωθώ σε γουρούνι (του αρκά)? Θα αφείσω την πριγκήπισα να ανησυχεί..
Με μία σχέση (έστω καί μακροχρόνια) στο ενεργητικό μου δε διεκδικώ τίτλο αυθεντίας επί του θέματος. Θα το ξαναδιαβάσω καί θα επανέλθω.
Καλήν εσπέραν:):)

diva είπε...

Πάρη σήκω πάνω βρε να μου γράψεις τίποτα στο wall του facebook (lol) "θέλεις να γίνουμε φίλοι;" (LOL)

diva είπε...

σορολόπ :-) καλώς ήρθατε
Έχουν λέτε οι γυναίκες χιούμορ;

Εδώ πάντως θα συναντήσετε τις ελάχιστες Γενναίες:-)

petalida είπε...

Η αποδόμηση του έρωτα!

Αντίθετα με τις προβλέψεις σου, αυτό ακρβώς το ποστ με ωθεί να σου αφήσω μήνυμα! Εχεις χιούμορ!

Ναι, οι συμπεριφορές μας (γυναικών και αντρών) μπορεί να γίνουν στερεότυπες. Αλλά (ευτυχώς) το απρόσμενο, η έκπληξη, η υπέρβαση του συνήθους εαυτού μας καραδοκούν πίσω από την κουρτίνα!

diva είπε...

Πολυαγαπημένε μου Καπετάνιε θα σας παραπέμψω σε ένα παλιότερο post όπου είχα ανταπαντήσει με το εξής σχόλιο:
"Ένας άντρας χωρίς ανασφάλειες επιλέγει ακριβώς αυτό που επιθυμεί και όχι αυτό που ..τον βολεύει όπως οι ανασφαλείς. Έτσι , επιβεβαιώνει ακόμη περισσότερο την αξία του και ενισχύει την αυτοπεποίθηση του. Κατόπιν τούτου λατρεύει αυτό που έχει επιλέξει ακόμα πιο πολύ ακολουθώντας έναν φαύλο κύκλο..ευτυχίας σε αντίθεση με τους ανασφαλείς που ταπεινώνουν σε κάθε ευκαιρία τις επιλογές που τους βολεύουν προσπαθώντας να ανακαλύψουν κάποιο κρυμμένο βοτσαλάκι αυτοεκτίμησης. Σε αυτή την περίπτωση δυστυχώς ο φαύλος κύκλος είναι αν μη τι άλλος δυστυχής.

Τα πάντα είναι τέχνη αν αντέχεις να τα ερμηνεύσεις.


Κατά τα άλλα όλοι με ένα εισιτήριο μιας διαδρομής είμαστε σε αυτή τη ζωή και βεβαίως βεβαίως καλά κάνετε και συμβουλεύετε "μακριά από ντίβες". Που καιρός για αντοχές;
:-))

diva είπε...

elafini μου Γενναία:-)
δεν θα διαφωνήσω αλλά οι τάσεις προς αιχμαλωσία διαφέρουν από φύλο σε φύλο. Οι γυναίκες μπορούν να κατακτηθούν, οι άντρες να περδικλωθούν.
Καλό απόγευμα κορίτσι:-)

diva είπε...

koulpa από το νούφαρο..γουρούνι του Αρκάς;!
Ε, μα τότε πως να μην κατακτήσετε μία πριγκίπισσα;-)
Να επανέλθετε:-)

diva είπε...

petalida μου καλώς ήρθες:-)
Κι είναι κι αυτός ο τυφλός ο έρωτας ε;
Γραμμή στον τοίχο σε πάει , με κλειστά μάτια:-)
Σε ευχαριστώ πολύ

Ανώνυμος είπε...

βρίσκομαι στο κρεβάτι,είμαι ξαπλωμένος & γυμνός,είναι γυμνή και η φίλη μου (ή η γυναίκα μου),χιονίζει έξω,είναι όρθια,καπνίζει ένα τσιγάρο ατενίζοντας το χιονισμένο τοπίο έξω,εγώ την παρατηρώ θαυμάζοντάς την,επιστρέφει στο κρεβάτι,κάθεται,ξαπλώνει δίπλα μου,της χαιδεύω τα μαλλιά,το σώμα,την αγκαλιάζω,την φιλάω παντού και μετά κοιμόμαστε έτσι,καθώς το τοπίο έξω όλο και ασπρίζει.....και εγώ συνεχίζω να την χαίδευω...

μοναμουρ

(δεν ξέρω τι σημαίνει,απλά το λέω έτσι)

1 p.s για την ιστορία χιονίζει...
2 p.s δεν συνεχίζω γιατί θα βάλω χ πάνω δεξιά στην οθόνη
3 p.s έξω κρύο μέσα fujitsu

diva είπε...

Βασίλη μου εσύ μιλάς για έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο ενώ εγώ για τις ώρες δυστυχίας των αρσενικών. Δεν αμφιβάλλω - παρά ελάχιστα μόνο- για την πιθανότητα ύπαρξης συμβατής ερωτικής συντροφικότητας. Αμφιβάλλω για το "έχουσι σώας τας φρένας" των αντρών όταν άγονται και φέρονται από -οφθαλμοφανώς- ασήμαντα γυναικάκια.

Kapetanios είπε...

Πέρα από την πλάκα τώρα , η ίδια η ζωή είναι τέχνη
Το λέω συχνά αλλά νομίζουν ότι μιλώ εκ του ασφαλούς.
Και ο έρωτας είναι τέχνη , μα και το να κρατάς τον άλλον ερωτευμένο μαζί σου θέλει τρόπο.
Μέχρι πριν 20-30 χρόνια όλες οι σχέσεις εξαρτιόνταν απ την γυναίκα.
Το "δεν ξέρεις να κρατάς τον άντρα σου" ήταν μια συχνή κατηγορία μεγαλύτερων γυναικών όταν ένας γάμος αποτύχαινε.
Αυτά , όταν η γυναίκα δεν μπορούσε να έχει άποψη και απαιτήσεις.
Στην εποχή μας όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο άντρας πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κατακτήσει αλλά και να κρατήσει μια γυναίκα δίπλα του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός της αύξησης των διαζυγίων στις μέρες μας και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αυτών οφείλεται ακριβώς σε αυτήν την ανικανότητα των ανδρών να απαντήσουν στις απαιτήσεις της νέας εποχής.( το υπόλοιπο ποσοστό οφείλεται στους άντρες που παραγνωρίζουν αυτήν την τέχνη :))) Ίσως είναι νωρίς ακόμη
Κι άμα σου πω πόσοι φίλοι είναι μόνοι θα χαζέψεις!! Αλλά και γυναίκες ξέρω αρκετές που προτιμούν πλέον την "μοναξιά" απ τον συμβιβασμό .

ΥΓ. Για τις ντίβες έχω ιδίαν άποψη και μπορώ να πω ότι αξίζουν τον κόπο, χρόνο , χρήμα και το μεγάλο κομμάτι του εαυτού που πρέπει να διαθέσει κάποιος για να υπάρξει μαζί τους
εάν έχει 2-3 ζωές :)))

cortlinux είπε...

ωραίο manual

όπως και το προηγούμενο φυσικά...

μετά από αυτό όσοι το διαβάζουμε κι είχαμε αποτυχίες και δεν προσπαθούμε για το καλύτερο είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

μη σταματάς να κοιτάς τους ανθρώπους και να βλέπεις συμπεριφορές. Έτσι μπορείς να τους κρίνεις όπως μόνο εσύ ξέρεις...

Ανώνυμος είπε...

το γεγονος οτι πηγα διημερο και σκεφτομουν να γυρισω γρηγορα πισω για να σε διαβασω, σου λεει κατι;

Ανώνυμος είπε...

είναι πολύ γοητευτικό αυτό που κάνεις. Έτσι μαθαίνουμε περισσότερα για τον τρόπο που σκέφτεσαι. Κι αυτό είναι το πιο γοητευτικό.

itelli είπε...

Προσκυνάω. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Εκτός ίσως από το να γίνει το συγκεκριμένο ποστ Βίβλος για τα ανα την υφήλιο αρσενικά. Ευ γε.

bar-ufo-s είπε...

Ο άνθρωπος οργανώνει τη ζωή του, με βάση μια αρχική απόφαση με την οποία συγκροτεί τον κόσμο, ως μηχανισμό εξουσίας, τον οποίο χρησιμοποιεί για να επιτύχει και να αυξάνει τον βαθμό ασφαλείας που χρειάζεται για να ζει. Οι γυναίκες, ως τελειότεροι βιολογικοί μηχανισμοί από τους άνδρες, διαθέτουν πολλά περισσότερα όπλα και μεθόδους για να επιτύχουν την ποθητή ασφάλεια. Ενας, μεταξύ αυτών, είναι η ευκολία να μεταβαίνουν από την μία στην άλλη των περιπτώσεων που περιγράφονται στο ποστ και να ασκούν την εξουσία που τις χρειάζεται. Οι αρσενικοί, όντας απλούστεροι βιολογικοί μηχανισμοί, παραμένουν δέσμιοι της βλακώδους αντίληψης ότι η υπέρτερη σωματική δύναμη συνεπάγεται αυξημένο μερίδιο στην εξουσία, ξεχνώντας εν προκειμένω ότι διαφέρουν από τα υπόλοιπα όντα της φύσης, ακριβώς επειδή ως άνθρωποι μπορούν να στοχάζονται την εξουσία και να ενεργούν με βάση το στοχασμό τους. Ετσι πολύ εύκολα μετατρέπονται από θηρευτές σε θηράματα καθώς κρατούν για τον εαυτό τους το ρόλο του Γολιάθ, όταν ο αντίπαλος είναι ο Δαυίδ και μάλιστα όχι με μία σφεντόνα της πλάκας που πετάει κουκούτσια, αλλά με μια απίστευτη ποικιλία όπλων και στρατηγικών.
Καλημέρα σας.

ΥΓ. Στο εξόχως ευχάριστο ανάγνωσμα του κειμένου σας, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να αντιμετωπίσετε τα παραπάνω ως σοβαρές κουβέντες. Τούτο θα αναιρούσε τον Bar-ufo που προτιμά τις μπαρούφες, ακριβώς για τί συμβάλλουν στην ανάδειξη της φαιδρής διάστασης του.

Tf είπε...

Do you want to be (more...) famous?

Παίρνουμε τον πρόεδρο click-@ Σαρντό και το γυρίζουμε όλο αυτό ντοκυμαντέρ!

Νταξ, ηθοποιούς βρίσκουμε... στην ανάγκη ντύνουμε τον Σαρντό. :p

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)

Mr.Di είπε...

Ο mr.Di σκέφτεται ότι η καταγωγή του δεν του επιτρέπει να δίνει ιδιαίτερη σημασία στα λόγια των κοινών θνητών, αλλά βέβαια του επιβάλλει να ακούει με προσοχή τα λόγια μιας diVas, της οποίας η θεϊκή υπόσταση, υποστηρίζεται από την εξαιρετική ομορφιά και διαυγή φωνή, που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αντιλόγου. Ετσι ενσωματώνει τα λόγια της στις τακτικές της εξαπάτησης των άλλων και αποφασίζει να προσθέσει μια ακόμη προκατάληψη στις τόσες που του εχει φορτώσει η καταγωγή του,ευχαριστώντας την, ταυτόχρονα, δημόσια για τη προσφορά.

diage είπε...

Αναρωτιέμαι πόσο πολύπλοκη είναι η ανθρώπινη φύση και πόσο πολύ απέχουμε από την ερμηνεια της.Παιχνίδια του μυαλού είναι και αυτά.Προσπάθησες να δώσεις κάποιους κανόνες αλλά νομίζω πως δεν υπάρχουν.Ίσως είναι απλά μια δειγματοληψία των ανθρώπινων σχέσεων.

Nemesis είπε...

Όλα για τις γυναίκες, και ας κάνουν όσα νάζια θέλουν.

diva είπε...

Καπετάνιε μου φυσικά και είναι ο έρωτας Τέχνη! Και φυσικά χρειάζεται προσπάθεια. Εγώ εξανίσταμαι λόγω της απάτης των θηλυκών από τη μια και της ευκολίας με την οποία παρασύρονται από αυτή οι ευφυείς κατά τα άλλα αρσενικοί.
Μα εγώ να δείτε πόσους φίλους και φίλες έχω που είναι μόνοι..και τους καταλαβαίνω απόλυτα..
Αλλά
έχω κι άλλους, που είναι τραγικά περδικλωμένοι από τις περιπτώσεις που αναφέρω.

Viva la diva :-) λοιπόν

diva είπε...

cortlinux δεν πρόκειται για manual αλλά για μία απόπειρα να επανέρθουν τα δυστυχή αρσενικά σε φυσιολογική συναισθηματική κατάσταση.
Όταν μία γυναίκα οδηγεί ένα αρσενικό σε δυστυχία, το κάνει συνειδητά και είναι εκ προμελέτης. Καμία εξαίρεση δεν έχω συναντήσει μέχρι σήμερα.

Κατά τα άλλα αλίμονο σε όσους δεν προσπαθούν να βελτιωθούν..συνεχής αγώνας χρειάζεται..αγώνας αυτοεκτίμησης και αξιοπρέπειας

diva είπε...

Αγαπημένε μου Σπύρο είναι πράγματι ενδιαφέρον να παρατηρείς τους ανθρώπους κι είναι εντυπωσιακό πως κάποιους την στιγμή που θέλεις να τους χαστουκίσεις για να συνέρθουν, τελικά τους παίρνεις αγκαλιά και λες "Δεν υπάρχουν manual.Do what u must do"

diva είπε...

lover...φυσικά και μου λέει και μάλιστα πολλά. Το πιθανότερο περνούσατε χάλια εκεί που είσαστε.
:-)

diva είπε...

Αλέξανδρε μου η Γνώση θέλει Αντοχή. Μην το ξεχνάς:-)

diva είπε...

itelli υπερβάλλεις:-)
Αλλά το ξαναλέω..δεν έχω συναντήσει εξαιρέσεις έως τώρα.
Όταν ένας άντρας υποφέρει εξαιτίας μίας γυναίκας, πρόκειται για έγκλημα εκ προμελέτης και με την συγκατάθεση του θύματος.

diva είπε...

Αγαπητέ Κόμη bar-ufo-s ο άνθρωπος οργανώνει την ζωή του με μία αρχική επιλογή αλλά η ζωή μας στέλνει πολλά κουκούτσια.
Κι επειδή μελετώ πάντα πολύ προσεκτικά όσα μου γράφετε
...
"Οι αρσενικοί, όντας απλούστεροι βιολογικοί μηχανισμοί, παραμένουν δέσμιοι της βλακώδους αντίληψης ότι η υπέρτερη σωματική δύναμη συνεπάγεται αυξημένο μερίδιο στην εξουσία, ξεχνώντας εν προκειμένω ότι διαφέρουν από τα υπόλοιπα όντα της φύσης, ακριβώς επειδή ως άνθρωποι μπορούν να στοχάζονται την εξουσία και να ενεργούν με βάση το στοχασμό τους. Ετσι πολύ εύκολα μετατρέπονται από θηρευτές σε θηράματα"

Σας συγχαίρω. Μόλις δώσατε την κεντρική και βασική ιδέα του ποστ μου.
:-)
και δεν πιστεύω να θεωρείται και αυτό ..μπαρούφα:-)
Αφήστε αγαπητέ μου τις φαιδρές διαστάσεις για όσους τις ενισχύουν.
Εσείς να είστε αυτός που έχω επιλέξει και τίποτε άλλο.

diva είπε...

tf μου lol! Άφησε τον , δεν είναι καλά αυτές τις ημέρες.
Είχε την τριακοσιοστή του ερωτική απογοήτευση:-) και φυσικά έφταιγε η γυναίκα!

diva είπε...

Mr.Di είναι επικίνδυνο να ακολουθείτε τα "πιστεύω" μίας ντίβας. Όχι όμως πως κάτι τέτοιο δεν μου είναι αρεστό:-)
[ για να μη συμπληρώσω και...σοφό επίσης:-]

diva είπε...

diage δεν προσπάθησα να δώσω κανέναν κανόνα.
Καταγραφή αιτιών δυστυχίας έκανα:-)

diva είπε...

nemesis .."συμπεριφορές που ενισχύονται, συντηρούνται και τελικά δικαιώνονται"
Καθείς λοιπόν στον πάγκο του αλλά να ξέρουμε ποιος φταίει έτσι;

koulpa είπε...

findtheprincess;
var
appearancegrade, IQ, eQ = integer;
princess = boolean;
begin
appearancegrade := 0;
IQ := 0;
eQ:= 0;

for eQ < 80

for IQ < 140

for appearancegrade < 70
seearound;
findtarget;
getappearancegrade(appearancegrade);
end;

getIQ(IQ);
end;

getIQ(IQ);
end;
princess:=true
end.

koulpa είπε...

I beg youre pardon (I never promised tou a rose garden είμαι σίγουρος) Τι πέζεται με το επόμενο ποστ?

diva είπε...

koulpa γλυκέ μου όλα καλά με τον αλγόριθμο αλλά εκείνες οι συνθήκες σαν να μην είναι σωστά ρυθμισμένες:-)
iq<140
lol
Άντε πάτα το
το Run
lol

diva είπε...

koulpa το post αναρτήθηκε. Μου έκανε κάτι τζαναμπετιές βέβαια, αλλά το κατάφερα:-)

cortlinux είπε...

βασικά διαφωνώ με τις απόψεις και καλά ότι τα αρσενικά είμαστε απλούστεροι βιολογικοί μηχανισμοί... νομίζω ότι απλά μας έχουν μάθει να φερόμαστε πιο απλά... κι εσάς πιο σύνθετα... δηλαδή είναι κάτι που αλλάζει...

όταν ακούω από γυναίκες ότι οι άνδρες είναι απλούστεροι ψυχολογικά, βιολογικά κτλ αυτό που διαπιστώνω είναι ότι ποτέ (οι συγκεκριμένες) δεν καθήσαν να τους μάθουν... να τους ψάξουν...

ακόμη κι ο οργασμός πχ στους άνδρες δεν είναι μια απλή εκσπερμάτιση... αν ήταν έτσι, απλά δεν θα ψάχναμε για θηλυκά (ναι θέλουμε και πολλά και καλά κάνουμε). θα την βρίσκαμε μόνοι μας... θα μας ερχόταν και πιο οικονομικά από πολλές απόψεις...

koulpa είπε...

Έχει ένα λαθάκι αλλά θα έβγαινε στο compiling.. Με το iQ υπήρξα τυχερός έσω συναντήσει 3-4 άνω τού ορίου (με προηπόθεση την υποφερτή εμφάνηση). Το eQ μου δημιουργεί προβλήματα καί το θεωρώ αναγκαία συνθήκη..

diva είπε...

cortlinux
καταρχήν ποιος σου είπε πως το "απλός" είναι συνώνυμο του "λίγος";
Οι περίπλοκοι μηχανισμοί κινδυνεύουν από ψυχοπαράνοιες - εξ'ου και το post- και όχι οι απλοί. Ο κάθε άνθρωπος είναι τόσο πολυσύνθετος όσο αντέχει να επιδιώκει. Οι άντρες σπανιότερα επιδιώκουν "περιπλοκές" ή περίπλοκες σκέψεις.
Εγώ συμφώνησα κυρίως με το ότι επαφίεντε στη φύση της εξουσίας τους και συχνά σκοντάφτουν.
Δεν βρίσκομαι εκτός πραγματικότητας..γνωρίζω πως από ένα σημείο και μετά ο καθένας είναι ο,τι επιλέξει να είναι.

diva είπε...

koulpa να μια ωραία ιδέα για post!
EQ!

cortlinux είπε...

δεν πήγαινε προσωπικά diva απλά το βλέπω σαν μία τάση των γυναικών... αυτό κατέκρινα...

diva είπε...

cortlinux είναι ωραίο θέμα για post αυτό. "Αντέχουμε να βλέπουμε, να ψάχνουμε;Κι αν ναι , τι βρίσκουμε;"
Θέλει θάρρος , ψυχή να δεις λίγο πιο πέρα είτε άντρας είτε γυναίκα κι είναι λάθος να περιμένεις απλά το μεγάλο αίσθημα για να δεις και λίγο παραπέρα.
Ωραίο το θέμα που έβαλες στο μυαλό μου, πολύ ωραίο:-)

kakaskimos είπε...

"Οι αντρες είναι απλούστεροι βιολογικοί οργανισμοί". Μου θύμησε μια παρατήρηση ενός καθηγητή στο πανεπιστήμιο. Οποιος δεν μπορει να σκεφτεί όμορφα, σκέφτεται σύνθετα ...

Για τα διαζύγια ευθύνονται και οι άντρες και οι γυναίκες. Γιατι δεν επενδύουν στη σχέση. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Οταν ένας άντρας άγεται και φέρεται απο οφθαλμοφανώς ασήμαντα γυναικάκια, σημαίνει ότι κι αυτός ασήμαντος είναι. Γιατί έχει καταφέρει να θαμπωθεί απο την ασημαντότητα. Η οποία στις μέρες μας είναι εκτυφλωτική ...

Καπετάνιε, σε όλα τα χαρακτηριστικά πρέπει ο άντρας να ειναι αρκετά αλλά όχι πολύ. Το πολύ πέφτει βαρύ. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο.

Τέλος, μάλλον θα έπρεπε να βάλεις "ενστικτα" αντί για "μωρίες". Σίγουρα δεν είναι χαζομάρα, αφού με τον τρόπο τους καταφέρνουν και διαχειρίζονται τα αρσενικά που τους ενδιαφέρουν κάθε φορά. Αλλά δεν είναι "λογικό". Θεωρώ ότι δρουν ενστικτωδώς. Και γι'αυτό το κάνουν τόσο καλά, ακόμα και τα οφθαλμοφανώς ασήμαντα γυναικάκια.

diva είπε...

kakaskimos διαφωνώ με το απόλυτο των απόψεων σας αλλά δικαιωματικά μπορείτε να πιστεύετε ό,τι σας έχει υποδείξει η πραγματικότητα και η αντίληψη σας.
Το θέμα είναι πως ασήμαντοι καθίστανται σημαντικοί και το ανάποδο συχνά εξαιτίας "ανοησιών" που απλώς δεν γίνονται αντιληπτές.
Την καλημέρα μου

kakaskimos είπε...

Απόλυτο των απόψεών μου? Υπάρχουν απόψεις που δεν είναι απόλυτες?
Εσείς δεν είστε απόλυτη για τις δικές σας ιδέες?

Ελπίζω να μην παρεξηγήσετε την αναφορά στον "τρελλό του χωριού" (πραγματικός) που έλεγε: έχω δυο απόψεις, θα σας πω την καλύτερη.

Σημαντικός και ασήμαντος είναι ο καθένας μας, ανάλογα με τις πράξεις του και με τις πράξεις των άλλων (σημαντικός είναι ένας συγγραφέας λόγω των βιβλίων του, και σημαντική ειναι μια γυναίκα για έναν άντρα, αν αυτός την έχει καταστήσει σημαντική).

Λετε ότι κάποιοι γινονται σημαντικοί λόγω ανοησιών που δεν γίνονται αντιληπτές. Το ίδιο λέω κι εγώ. Εχω το κακό όμως να κρίνω τους ανθρώπους απο τις πράξεις τους. Κι όταν κάποιος κάνει συστηματικά ανοησίες είναι ανόητος. Οταν τις κάνει σε "ειδικές" περιπτώσεις, μάλλον, μαθαίνει. Οταν μάθει γίνεται κυνικός (κατά κακάσκημο)

Την καλησπέρα μου

diva είπε...

Αγαπητέ kakaskime
..Όχι δεν είμαι απόλυτη για τις απόψεις μου. Εξήγησα πως ότι εκφέρω σαν άποψη προκύπτει από όσα έχω παρατηρήσει συμπεριλαμβανομένων και των απόντων εξαιρέσεων.
..Δεν παρεξηγώ πριν προσπαθήσω να εξηγήσω.
..Συμφωνώ πως ανόητος είναι όποιος επαναλαμβάνει ανοησίες. Διαφωνώ με το ότι όποιος κάνει ανοησίες σε "ειδικές" περιπτώσεις (ποιες δηλαδή θεωρούνται κοινώς αποδεκτά , τέτοιες;) , μαθαίνει. Τι μαθαίνει;
Κι όταν μαθαίνει γίνεται κυνικός;
..αδύνατο να σας παρακολουθήσω

Καλησπέρα και από εμένα

kakaskimos είπε...

Σε τι διαφέρεις απο μένα? Με ποιον τρόπο εγώ είμαι απόλυτος? Θεωρώ απόλυτο κάποιον που δεν ακούει, κι όχι κάποιον που μιλάει.

Οπως κι εσύ είπες σε προηγούμενη απάντηση, η άποψη δημιουργείται απο την παρατήρηση της πραγματικότητας. Πως ξέρεις ότι υπάρχουν εξαιρέσεις όταν δεν τις έχεις δει? Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο με τις απούσες εξαιρέσεις.

Τι εννοώ 'ειδική περίπτωη' και μαθαίνω. Π.χ. βλέπεις πρώτη φορά στο δρόμο εναν παπατζή. Μπαίνεις στον πειρασμό. Και φυσικά σε γδύνει. Εστω ότι δεν κατάλαβες ότι ήταν στημένο. Ξαναπετυχαίνεις παπατζή. Ξαναπαίζεις. Ξαναχάνεις. Ε, αν δεν το πάρεις χαμπάρι, μετά απο μερικά ξεπουπουλιάσματα, σταματάει να ειναι ανοησία. Εσύ είσαι ανόητος.

Τώρα για το τι μαθαίνει. Μαθαίνει ότι κάποια παιχνίδια ειναι στημένα. Μαθαίνει ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικός.

Περαστικά απο εδώ
(ελπίζω ότι δεν χρειάζεται να το κάνω στο κείμενο για το νοσοκομείο)

diva είπε...

Αγαπητέ kakaskime σας χαρακτήρισα απόλυτο γιατί αυτό μου υπέδειξε η αντίληψη μου με τον τρόπο που εκθέσατε την άποψη σας.

Συμπεραίνω πως υπάρχουν εξαιρέσεις ελπίζοντας- πιο πολύ- να τις εντοπίσω κάποια στιγμή γιατί ποιος ζει χωρίς ελπίδα;

Την σύνδεση με την μάθηση το στημένο και τον κυνικό ακόμα δεν την κατάλαβα.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας όσον αφορά στην ανάρρωση μου.

kakaskimos είπε...

Ενοιωσα ότι με χαρακτηρισες απόλυτο απο τον τρόπο που διατυπώνω τις αποψεις μου. Γι'αυτό και στο προηγούμενο μήνυμα έγραψα ότι απόλυτο χαρακτηρίζω κάποιον απο τον τρόπο που ακούει κι όχι απο τον τρόπο που μιλάει/γράφει. Και σε αυτό είμαι απόλυτος :p

Ισως να μην είμαι αρκετά ικανός ώστε να εκφράσω την άποψη μου για το στημένο, τη μάθηση και τον κυνικό.

Καλό βράδυ

Υ.Γ. Γράφω σε ενικό κι όχι σε πληθυντικό, προσπαθώντας να γράφω ελληνικά.

diva είπε...

Αγαπητέ kakaskime

- Εγώ πάντως δεν είμαι απόλυτη σε τίποτα, απλά η Ζωή αδυνατεί να με εκπλήξει. Ή μάλλον οι άνθρωποι

- Ίσως να μην είμαι εγώ ικανή να καταλάβω αλλά προς το παρόν, το αντέχω

- Καλή μας ημέρα

Υ.Γ. Κι εγώ ελληνικά μιλώ, σας διαβεβαιώ απλά μου είναι αδύνατον ο ενικός όταν δεν υπάρχει οικειότητα. Είναι ένα από τα πολλά κουσούρια μου κι ελπίζω να μου το συγχωρείτε.

kakaskimos είπε...

Οταν λες "δεν είμαι απόλυτη σε ΤΙΠΟΤΑ" πάλι απόλυτη δεν είσαι? (τα κεφαλαία δικά μου)
Και συνεχίζεις " η Ζωή αδυνατεί να με εκπλήξει". Κι αυτό απόλυτο μου φαίνεται.

Ισως αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το απόλυτο.

Οσο για τον πληθυντικό, είναι εισαγωγή κατά τον 20ο αιώνα απο τα γαλλικά. Οταν οι αρχαίοι Ελληνες απευθύνονταν στους θεούς (ακόμα και στον Δία), χρησιμοποιούσαν ενικό. Δεν ήταν θέμα οικειότητας. Οι Γάλλοι χρησιμοποιούσαν τον πληθυντικό "ακριτα". Δηλαδή σε όλους. Ανεξάρτητα αν τον σέβονταν ή όχι, ανεξάρτητα αν υπήρχε οικειότητα ή όχι.

Ο ενικός μου δεν δείχνει οικειότητα.

Καλημέρα

diva είπε...

Αγαπητέ kakaskime
διορθώνω
- Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη για κάτι, εφόσον περιμένω με λαχτάρα τη ζωή να με εκπλήξει.(και τους ανθρώπους)
- Δεν αντιγράφω ούτε αναπαράγω συμπεριφορές αρχαίων ή νέων , θεών ή άλλων. Δεν σας νοιώθω οικείο μου και επιλέγω τον πληθυντικό.
Ο δικός σας ενικός δεν με ενοχλεί για όποιον λόγο και αν τον επιλέγετε.
Καλή μας ημέρα

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν είναι απόλυτο! Όλα είναι σχετικά διότι η ζωή είναι απρόβλεπτη...και αυτή είναι και η γοητεία της! Και της ζωής αλλά και της γυναίκας!

Θα συμφωνήσω ότι οι οργανισμοί των αντρών είναι απλούστεροι και αυτό τους κάνει τις περισσότερες φορές να χαρακτηρίζουν ασήμαντες, γυναίκες πολύ σημαντικότερες από αυτούς (λόγω φόβου), και σημαντικές τις ασήμαντες λόγω του ότι νιώθουν "ασφάλεια"!

Συνεπώς, οι πιο περίπλοκοι οργανισμοί είναι αυτοί που μπορούν πολύ πιο εύκολα να φτάσουν σε λογικά συμπεράσματα! Και ναι! Η σύνθετη σκέψη είναι πολύ πιο όμορφη και γοητευτική απ' την απλή!

Diva, εγώ θα προσπαθήσω να εξηγήσω καλύτερα τη σύνδεση μεταξύ ανοησίας, μάθησης και κυνικότητας...

Αφού πλέον έχεις κάνει κάποιες ανοησίες λόγω της θολωμένης κρίσης που δημιουργεί το συναίσθημα, κάποια στιγμή αναγκάζεσαι από τα γεγονότα να αποστασιοποιηθείς από αυτά και να δεις πιο καθαρά τι ανοησία έκανες και τι την προκάλεσε! Εκεί...η λογική καταλαμβάνει τη θέση την οποία πρίν κατείχε το συναίσθημα προκειμένου να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία ανάλυσης...έτσι διαπιστώνεις ότι αιτία αυτής της ανοησίας ήταν το συναίσθημα και συνεπώς αποφασίζεις να το χαλιναγωγίσεις και να επιστρατεύσεις τη λογική προκειμένου να μπορείς να κάνεις τη διαδικασία ανάλυσης πρωτού έρθουν οι συνέπειες μιας επόμενης ενδεχόμενης ανοησίας! Έτσι γίνεσαι ορθολογοστής-"κυνικός"!

Koulpa...όταν έχεις να κάνεις με μία γυναίκα που το eQ της συμπεριφέρεται ακριβώς όπως ο χαμαιλέοντας (αλλάζει αναλόγως με τις συνθήκες...), το IQ της είναι σε άκρως επικύνδινα υψηλά επίπεδα και ακριβώς το ίδιο και η ομορφιά της...τότε τι κάνεις?

Δεν υπάρχει πιο γοητευτικό πράγμα σε έναν άνθρωπο να έχει εκείνα τα ποσοτικά και ποιοτικά προσόντα σε βαθμό που να "πέφτουν βαριά"! Αρκεί σ' ένα ζευγάρι να υπάρχει ίση αναλογία, προκειμένου να μην πέσουν υπερβολικά "αναπάντεχα" στον έναν από τους δύο!

Τέλος, diva, δεν συμφωνείς ότι σε ορισμένους άντρες (όπως π.χ αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να κυριρχήσουν λόγω σωματικής δύναμης ξεχνώντας ότι η δύναμη του μυαλόυ είναι η πιο επικύνδινη και ανυπέρβλητη δύναμη! Μην ξεχνάμε τι λένε και οι ανατολικές φιλοσοφίες περί διαλογισμού, ύπνωσης κ.λπ, που εξασφαλίζουν επιπλέον και τη σωματική δύναμη (καράτε σε συνδιασμό με τα προηγούμενα κ.λπ) Συνεπώς οι περίπλοκοι (γυναικείοι οργανισμοί) μπορούν πιο εύκολα να προσεγγίσουν όλα αυτά! Και επιπλέον κάποια ζώα φημίζονται για την υπερβολίκη τους δύναμη αλλά δεν κυριαρχούν αυτά τον κόσμο, αλλά ο νους και η ανθρώπινη λογική! Τα έλογα και όχι τα άλογα όντα!) σε κάποιους άντρες λοιπόν που σκέφτονται πώς να επιβάλουν μία δύναμη κατώτερη της πνευματικής (δηλ. τη σωματική) και που επιδιώκουν και με άλλους τρόπους να οδηγήσουν μία γυναίκα προς τη δυστυχία, δεν πιστεύεις ότι τους αξίζουν αυτά τα προμελετημένα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ? (τα κεφαλαία τα βάζω εγώ ίσως λόγω της "λατρείας" μου προς αυτή τη λέξη...δεν ξέρω γιατί..ίσως λόγω της λατρείας μου προς την ομώνυμη σειρά..χεχε!)

Συνεπώς, πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο να βάλεις και ένα post, "Μωρίες ανδρών παιδεύουσι γυναίκες"...Θα βοηθούσε αρκετές πιστεύω (μιας και τα διατυπώνεις όλα, τόσο εύστοχα...) να μπουν σ' αυτή την αναλυτική διαδικασία, που περιέγραψα παραπάνω!

Εγώ ευτυχώς δεν το χρειάζομαι...την έχω ήδη κάνει...κι έχω μάθει πως να παρατηρώ,να ακούω πιο πολύ απ' οτι μιλάω, ώστε να μη γίνομαι απόλυτη και πέφτω σε ανοησίες με αποτέλασμα να πρέπει να ξεκινήσω πάλι απ' την αρχή εκείνη την αναλυτική διαδικασία που είπαμε...και ξέρω πως να μην πέφτω στις παγίδες ασήμαντων (αλλά και σημαντικών!)αντρών, και να μπορώ πρώτη εγώ να οργανώνω το ΕΓΚΛΗΜΑ, όταν βλέπω ότι κρίνεται αναγκαίο! Ευτυχώς δεν ακολουθώ όλους τους παραπάνω τρόπους (άλλωστε αυτοί είναι για ασήμαντα γυναικάκια γιατί όλοι έχουν ως κίνητρο την ανάγκη και την εξάρτηση μιας γυναίκας από έναν άντρα! Το θέμα είναι να αγαπάμε κάποιον χωρίς όμως να τον έχουμε ανάγκη! I love you, but i don't need you! Θα προσθέσω εγώ...)Έχω συνεπώς δικούς μου τρόπους να παγιδέψω κάποιον στον ιστό μου (χεχε!) συνεπώς οι δικοί μου τρόποι ευτυχώς δεν αναφέρονται παραπάνω! Κι επειδή είμαι σίγουρη ότι κι εσύ Diva έχεις τους δικούς σου έξυπνους τρόπους...μπράβο σου που δεν τους αποκαλύπτεις! 'Αλλωστε, υπάρχουν 2 τρόποι για να πετύχεις: ο ένας είναι να μη λες ποτέ όλα όσα ξέρεις...
Γι' αυτό κι εγώ αν και φαίνεται να είπα πάρα πολλά στο σχόλιο μου στην ουσιά ολά αυτά είναι μια στάλα στον ωκεανό! Έναν ωκεανό που ούτε εγώ η ίδια (πόσο μάλλον οι άλλοι!) δεν έχω ανακαλύψει ακόμη! Κι αυτό είναι και το νόημα της ζωής! Να έχεις συνεχώς κάτι καινούριο να μάθεις και ν' ανακαλύψεις!

Υ.Γ Diva...συγγνώμη που το σχόλιο μου κοντεύει να ξεπεράσει σε έκταση το post σου! 1.Παρ'το ως θετικό, αφού εγώ ασχολούμαι μόνο με κάτι που βρίσκω ενδιαφέρον! Κι όσο πιο ενδιαφέρον βρίσκω κάτι, τόσο πιο πολύ ασχολόυμαι μαζί του! 2.Δεν είμαι πολυλογού, απλώς ήμουν καλή στην έκθεση, και έχω τελειώσει Φ.Π.Ψ, ασχολούμαι και με διαλογισμό κ.λπ) γι' αυτό όλος αυτός ο "χείμαρος" ιδεών...
3. Θεωρώ ότι το θέμα είναι πολύ πιο βαθύ και περίπλοκο (όπως κι εμείς οι γυναίκες!) απ' όσο φαίνεται...Άλλωστε άλλο το φαίνεσθαι και άλλο το είναι (2 πράγματα που πολλόι άνθρωποι και κυρίως οι άνδρες, δυσκολεύονται να διαχωρίσουν)

Κι ακριβώς εδώ, θα κλείσω με την αγαπημένη μου φράση...

Σύμφωνα με τη θεωρία της αβεβαιότητας τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...

Καλημέρα...

Ανώνυμος είπε...

色遊戲,正妹,性感影片,性愛,成人影城,伊莉論壇,愛情小說,成人交友網,情色視訊,自拍,成人影片,情趣用品,自拍,痴漢論壇,遊戲基地,SEX,85cc免費影片,080苗栗人聊天室,aio,情色文學,視訊美女,85cc成人片,嘟嘟情人色網,18成人,遊戲區,情色a片,色情遊戲,伊莉論壇,視訊交友,成人遊戲,維克斯論壇,美女交友,85cc免費影片,85cc成人片,A片,史萊姆,免費影片,色情網站,色情,A片,色情,成人漫畫,情色網,18成人,A片,成人圖片,85cc免費影城,免費遊戲,plus論壇,美女遊戲,情色論壇,情色視訊,plus論壇,色情影片,85cc成人片,080視訊聊天室,080苗栗人聊天室,視訊做愛,aio交友愛情館,A片,a片免費看,自拍