Παρασκευή

Que Sera, Sera

Παρασκευή

Updated: Η Χριστουγεννιάτικη virtualized αγαθοεργία μου....

(Yeap..another blog has almost been created...)12 αλήθειες , δηλώσεις λίγο πριν το τέλος της χρονιάς
Αυτά να καταγραφούν
Σαν εξομολόγηση
Και εξιλέωση
Η απόφαση βλέπετε να πάψουν οι προσωπικές αναρτήσεις στο blog υπέκυψε κι αυτή στη συναισθηματική φόρτιση της πληρότητας..

[Και πάλι η δύναμη της συνήθειας , μόλις με έσπρωξε στην αποθήκευση. Άκυρο. Άτιτλο το θέλω. Κι ας χαθεί την ώρα της πληκτρολόγησης. Ας δώσω μία ακόμα ευκαιρία στο σύμπαν να με εκπλήξει. Que sera sera]

1. Όταν ήμουν περίπου 7 χρονών ζητούσα επίμονα για Πρωτοχρονιάτικο δώρο μία Σίντυ. Ήταν η πρώτη κούκλα στο στυλ της σημερινής Μπάρμπι. Αντ’αυτής έλαβα ένα βιβλίο. «Μικρές κυρίες» Την επόμενη χρονιά και πάλι το ίδιο επίμονα ζητούσα την ίδια κούκλα. «Μικροί κύριοι» η απάντηση. Την τρίτη χρονιά, λιγότερο ψύχραιμη, κι αρχίζοντας την ακουστική ανάρτηση της επιθυμίας αρκετά πριν τις γιορτές έλαβα την πρώτη Πολυάννα……. Την τέταρτη χρονιά πια, ήμουν σχεδόν σίγουρη πως θα λάμβανα επιτέλους το πολυπόθητο δώρο. Η νύχτα της πρωτοχρονιάς έφτασε κι εγώ που από τότε δεν πίστευα στον Santa ανέμενα με την σύμφωνη γνώμη όλων, τα μεσάνυχτα για την παραλαβή. Το «δέμα» ήταν αρκετά μεγάλο. «Χμμ..μάλλον μου έφεραν μια πιο μεγάλη Σίντυ». Το άνοιξα … αφηνιασμένα. Δύο Πολυάννες. Τους είχα απειλήσει εκείνο το βράδυ πως θα έβαζα φωτιά στο δέντρο. Δεν κοιμήθηκε κανείς. Εικοσι-τόσα χρόνια αργότερα, εκμυστηρεύτηκα – υπενθύμισα στους γονείς μου το παράπονο. «Για όλα φταίει εκείνη η Σίντυ που δεν απέκτησα ποτέ»- «Μα, κορίτσι μου να σου πάρουμε μία»- «Τώωωρα; Τώρα μανούλα μου δεν θέλω Σίντυ και Μπάρμπι. Τζον Τζον θέλω και μάλιστα στο δικό μου μέγεθος!»
2. Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει να είσαι καλό παιδί. Οι άνθρωποι είναι ξετσίπωτα ανηλεείς και ανείπωτα μαλθακοί στις πιο αναντίστοιχες στιγμές.
Στη χαρά των άλλων σπέρνουν τη διχόνοια, πετούν φαρμάκι ασυνείδητα, απερίσκεπτα , τάχα αδιάφορα «ξέρεις όμως πως..». Όχι δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω. Εγώ γεννήθηκα τώρα
Στη δυστυχία πάλι των άλλων ,είναι κατηφείς… από ανικανότητα. «Μα δεν ξέρω τι να πω» Μη πεις. Νιώσε κι εκείνος/η θα καταλάβει
Στις ανάγκες δεν κάνουμε σκόντο. Τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα, είχα γράψει πρόσφατα. Αστειότητες. Το σύμπαν γελούσε πονηρά. Πώς να ξέρεις τι ξημερώνει; Χαμογέλα μόνο, παίρνε βαθιές ανάσες και προχώρα
3. Δεκαεπτά Όχι μέτρησα μέσα σε ένα μήνα σχεδόν. Δεκαεπτά Όχι για να στηρίξω ένα μου Ναι. Και το στήριξα..και το στηρίζω ακόμα. Ευθαρσώς.-
4. Υπάρχει κοινή αντίληψη πραγμάτων. Δεν μπορώ να αποδεχτώ το αντίθετο. Κοινή αξιοπρέπεια αντιμετώπισης δεν υπάρχει. Καθείς με τα καμτσίκια του. Άλλοτε στην πλάτη με ράπισμα κι άλλοτε σαν μέσο μεταφοράς. Καβάλα
5. Θα χρεώνω πλέον τις διαφημίσεις που μου «ξεφεύγουν» διαδικτυακά. Όλα τα social network είναι κατασκευασμένα γύρω από την αφέλεια των χρηστών , την ανικανότητα τους να είναι αξιοπρεπείς και φυσικά γύρω από την μεγάλη δύναμη της κρυφής πλευράς των πάντων. Money. [Για την Σίντυ, την Μπάρμπι , τους Μικρούς και Μικρές κυρίες καθώς και τις Πολυάννες, χρεώνω 10000 ευρώ έκαστο πακέτο κι επειδή ζούμε σε εποχή dvd , θέλω άλλα 500 ευρώ για κάθε επιπλέον..εξάρτημα (λες και θα τα πάρω)]
6. «Το να ζητάς είναι τζάμπα» μου είχε πει κάποτε ο πατέρας μου. Κι ήξερε καλά τι μου έλεγε. Βλέπετε ,δεν ζητούσα πια μετά το φιάσκο του Πρωτοχρονιάτικου δώρου. Δεν είχε νόημα
7. Διάβαζα στο WIRED (20000 ευρώ η διαφήμιση) πως με τα social network γίναμε όλοι , λίγο ή πολύ celebrities. Σε κάποια παρέα μερικά χιλιόμετρα μακριά είναι πολύ πιθανό κάποιος να μιλά για μας. Για μια δική μας ιστορία. Για μία μας σκέψη. Αμ καλό μου wired (άλλα 20000 ευρώ) celebrities γίναμε γιατί ενώ έχουμε κολλήσει το μάτι στην κλειδαρότρυπα, με το άλλο μας δαχτυλάκι εντοπίζουμε και την ..άκρη της μύτης μας προσπαθώντας να κοιτάξουμε ταυτόχρονα στον καθρέφτη!
8. Απεχθάνομαι όσους μου τηλεφωνούν χωρίς σοβαρό και ειλικρινή λόγο. Ειδικότερα απεχθάνομαι όσους μου τηλεφωνούν μόνο τις γιορτές ή με σκοπό να ζητήσουν κάτι. Χμμ..Εικοσιένα Όχι τελικά. Αν τραβήξουν κι άλλο..κάηκαν (χα!)
9. Άντρες από τον Άρη και Γυναίκες από την Αφροδίτη. Ένα βιβλίο το οποίο πρέπει απαραιτήτως να διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία. Σε μαθητές και γονείς.
10. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν πολλά και το δηλώνουν μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο.
11. Πολλά πρωτόγνωρα συναισθήματα και first time καταστάσεις συνέβησαν τον τελευταίο καιρό. Μου συνέβησαν. Το συγκλονιστικότερο όλων είναι πως συνυπάρχοντας με κάποιον , επήρθε μυθο-ποίηση και όχι αποδόμηση εικόνων και υποψιών.
12. Santa δεν ξέρω αν με προσέχεις τόση ώρα αλλά ίσως θα ήταν μια καλή αρχή φέτος να ερχόσουν από την πόρτα σαν κύριος κι όχι από την καμινάδα. Γέρος άνθρωπος. Άσε τα σκαρφαλώματα για όσους αντέχουν..Que sera sera ο τίτλος τελικάΚαλές Γιορτές με Υγεία και Χαμόγελο για ό,τι μας επιφυλάσσει το μέλλον..

e-diVa σας


Doris Day-Que Sera Sera

When I was just a little girl/I asked my mother, what will I be/Will I be pretty, will I be rich
Here's what she said to me./Que Sera, Sera,/Whatever will be, will be/The future's not ours, to see/Que Sera, Sera/What will be, will be./When I was young, I fell in love/I asked my sweetheart what lies ahead/Will we have rainbows, day after day/Here's what my sweetheart said./Que Sera, Sera,/Whatever will be, will be/The future's not ours, to see/Que Sera, Sera
What will be, will be./Now I have children of my own/They ask their mother, what will I be
Will I be handsome, will I be rich/I tell them tenderly./Que Sera, Sera,/Whatever will be, will be/The future's not ours, to see/Que Sera, Sera/What will be, will be.Updated Piczo Pages (this ain't bad at all)
(Στη σελίδα Whatever μπορείτε να αφήσετε σχόλια στο θέμα της ψηφοφορίας που ανάρτησα)
Updated:Mini-Posts
- Από ένα..πειραματικό λάθος, απέστειλα προσκλήσεις για το facebook σε όλες μου τις gmail επαφές. Το εντυπωσιακό βέβαια είναι πως πολλοί από εσάς βρισκόσασταν ήδη εκεί!
- Άξιο προσοχής είναι ένα μήνυμα που δέχτηκα στο Wall. Στο virtualize with me blog αναρτώ το μήνυμα εφόσον ο μόνος τρόπος να το βλέπατε στο facebook θα ήταν να διαθέτετε προφίλ εκεί.
- Στο Ram που κυκλοφορεί θα βρείτε βιβλιαράκι για το Facebook (όχι δικό μου:-)82 Τόλμησαν:

kakaskimos είπε...

Οταν είσαι μικρός δεν συνηδειτοποιείς ότι το να ζητάς δεν είναι ποτέ τσάμπα. Ακόμα κι όταν λαμβάνεις άρνηση.
Ούτε κοινή αντίληψη των πραγμάτων υπάρχει. Ευτυχώς ή δυστυχώς ο καθένας μας ζει στο δικό του κόσμο. Το περίεργο είναι που καταφέρνουμε και επιβιώνουμε.
Μην μετράς τα οχι. Μέτρα τα ναι. Είναι λιγότερα.
Να περνάς καλά

Ανώνυμος είπε...

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν!!!
Και ο Αη Βασίλης, ερχόμενος από την πόρτα, να σας φέρει όλα τα καλούδια που σας χρωστάει!!!

σορολόπ είπε...

Αααα τώρα κατάλαβα.. πράγματι το concept αποτελεί κοινή έμπνευση :)

Αυτό τώρα ξέρετε τι απαιτεί?! τη δημοσίευση μιας 12άδας (τουλάχιστον) New Year's resolutions... έτσι για να έχουμε ένα χάρτη να πορευόμαστε και να παρεκκλίνουμε φυσικά..

Τις θερμότερες ευχές μου για αρχή!

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Oskar καλύτερου τραγουδιού.
1956 "Whatever Will Be, Will Be (Que Sera, Sera)"
Ο Άνθρωπος Που Γνώριζε Πολλά
Τζέι Λίβινγκστον
Ρέι Έβανς
-))
Καληνύχτα diva μου.

bidibis είπε...

"Άντρες από τον Άρη και Γυναίκες από την Αφροδίτη. Ένα βιβλίο το οποίο πρέπει απαραιτήτως να διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία. Σε μαθητές και γονείς."

Κοπελάρα μου επιτέλους κατάλαβες το ιστορικό μέγεθος αυτής της ομάδας και έγινες Αριανάρα.

Έλα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Χαριλέμπλεϊ να μυηθείς και σου υπόσχομαι ότι ως το αποκριάτικο πάρτυ θα σε έχω στέψει βασίλισσα.

@ κακάσκιμε, το παράκανε με τους κιοφτέδες - έχουν και άλλη σειρά

bidibis είπε...

και άλλοι χεχεχε

xkont είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
xkont είπε...

"Εγώ γεννήθηκα τώρα"

"τώρα" να σχολιάσω, ή να μην σχολιάσω;
δηλαδή, "τώρα" γεννήθηκες σε κάθε "τώρα"...

δηλαδή, ποτέ δεν γεννιέσαι και ποτέ δεν περνάει ούτε μία μέρα για να εμπεδώσεις αυτό τον κόσμο που θεωρεί ως "κοινή λογική" την υποκειμενική «««λογική»»» που γεμίζει πληθωριστικά αυτό τον κόσμο σε αντίθεση με την "κοινή λογική" που είναι ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής ΛΟΓΙΚΗΣ η οποία (θα έπρεπε να) είναι οι στοιχειώδεις κανόνες της Λογικής που ΟΛΟΙ θα έπρεπε να διαθέτουν (ή έστω να αποδέχονται)

οπότε, αγαπητή diVa, είναι πολύ μακρυά το 2008 για να σου ευχηθώ από τώρα.

θα περιμένω να σου ευχηθώ, τότε που μόλις θα έχεις γεννηθεί και ίσως προλάβω να σου πω "ΝΑΙ! καλωσόρισες στο 2008!!!" πριν τα αθώα ματάκια σου προλάβουν να κακοποιηθούν από ένα ακόμα "όχι"

ΥΓ
το διεγραμμένο περιείχε ορθογραφικά λάθη.

koulpa είπε...

Θα πω μια καληνύχτα.. καλημέρα δε λέω αν δε κοιμηθώ..:):)
Την καληνύχτα μου:):)

kakaskimos είπε...

@bidibis
Λες να έρθουν κι ο Ισαάκης με τον Αβραάμη?

diva είπε...

kakaskimos
Όταν είσαι μικρός πιστεύεις πως μπορείς να έχεις τα πάντα. Μεγαλώνοντας ακολουθείς άλλες "λογικές". Προσπαθείς, αλλάζεις γνώμη πολλές φορές ,άλλοτε παραπαίεις, ενίοτε είσαι τυχερός κι απλά απολαμβάνεις κι είναι κι εκείνες οι φορές που λες "no matter what" ..δικό μου.
____
Το πώς ακριβώς επιτυγχάνεται η επιβίωση μας είναι καθαρά θέμα τύχης. Νομίζω το έχουμε ξανα-συζητήσει..
Κι όμως τα "Ναι" σε μεγάλες περιόδους της ζωής μας είναι πολλά. Δέχεσαι με.. ασυδοσία τα πάντα. Κι ύστερα έρχεται μια στιγμή , καρφώνεις το βλέμμα κάπου και το λες το "Stop" ορθά κοφτά.
____
Η επιλεκτικότητα ακόμα και στις πιο ακραίες της εκφανσεις είναι δείγμα ωριμότητας.
____
Περνώ καλά:-)
[Κι εσείς το ίδιο αν κρίνω από το τελευταίο σας post:-]

diva είπε...

skanell
Εσείς τώρα είστε ο "ξινός" μου ή ο δίδυμος του που με συμπαθεί;-)
Σας ευχαριστώ πολύ για την ευχή κι ανταποδίδω.
Σας εύχομαι Όμορφα Χριστούγεννα γεμάτα χαρούμενες σκέψεις και νέες επιθυμίες:-)

diva είπε...

Σορολοπάκι μου
Κατάλαβες τώρα πώς συναντήθηkαν δύο μεγάλα (χα!) μπλογκερικά πνεύματα;-)
12 must λες;
Χμμ...
Όλο ιδέες μου δίνεις κι είπαμε πως πρέπει να βρούμε χρόνο για εκείνον τον Χριστουγεννιάτικο καφέ που σου'χω "τάξει"
Ευχές και από μένα αν και θα σου τις πω κι από κοντά.

diva είπε...

Σπίθα μου
αα..μακράν πιο ενημερωμένος από μένα:-)
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ...μάτια μου:-)
Καλή μας ημέρα

diva είπε...

bidibis
Άρης εγώ;
Μου θύμισες μια ατάκα του Αρκά
Σπουργίτης: - Ξέρω πως θα μ'αγαπήσεις μια μέρα
Σπουργιτάκι:- Ούτε μια ώρα
:-ρ
ΠΑΟ τώρα:-) (ουπς..ορθογραφικό το μήνυμα)

Υ.Φ. Σου πήραν το κεφτέ μέσα από τα δάχτυλα καρδούλα μου; Να στείλω την Λαίδη να τον πάρει πίσω;

diva είπε...

xkont
..σε αυτό το ΤΩΡΑ
ΌΧΙ δεν θεωρώ κοινή λογική την υποκειμενική λογική. Αυτή τη θεωρώ λανθάνουσα τάση επιβίωσης. (Είναι τα living flaws αυτά)
Να μου ευχηθείτε λίγο αργότερα ή όποτε τέλος πάντων σας προκύψει
Με εκπλήσσετε όταν σκέφτεστε τα αθώα ματάκια μου. Είχα την εντύπωση πως σας απασχολούν περισσότερο τα..αθώα λαιμουδάκια

Υ.Φ. Σας συγχωρώ:-)

diva είπε...

koulpa μου
Εγώ θα πω μια καλημέρα χαμογελαστή και θα σας ευχηθώ καλό κουράγιο:-))

diva είπε...

kakaskimos
..κι εγώ που φαντάστηκα πως θα ρωτούσατε αν θα υπάρχουν "ανιψούλες"
:-ρ

Ανώνυμος είπε...

Θα σχολιάσω αυτοαναφορικά το 1: να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα να είχες ζητήσει ένα τέτοιο δώρο. Χθες, χρόνια μετά, συνειδητοποίησα ότι το μόνο που ήθελα σαν παιδί ήταν ένα μεγάλο σιδηρόδρομο με τρενάκι. Εξ ου και η αγάπη μου για τα τρένα :)
Θα σου σφίξω το χέρι για όλα τα υπόλοιπα και θα χαρώ εξαιρετικά με το Νο 11, ελπίζοντας να ξέρει εκείνος πόσο τυχερός είναι, μα πόσο!
Χρόνια πολλά Ειρήνη μου.

koulpa είπε...

Aναχωρώ εντός ολίγου..:):)
Την βιαστική καλημέρα μου:):)

diva είπε...

doratsirka
κι εγώ σε μεγάλη ηλικία συνειδητοποίησα πόσο μα πόσο πολύ ήθελα εκείνη την κούκλα. Βλέπετε (βλέπεις:-), εκείνο τον καιρό την ήθελα εγωιστικά επειδή είχαν όλα τα κοριτσάκια και δεν μπορούσαμε να συνυπάρξουμε, εγώ με το ..στρατέγκο κι εκείνα με τις ξανθομαλλούσες:-)
Ώστε τρενάκι; Για αυτό τα όμορφα ταξίδια με τα ποστ σου και τα differnet point views:-) Κάθε σου ανάρτηση κι ένα νέο παράθυρο. Ένα διαφορετικό βαγόνι ..κι οι ήχοι να ακολουθούν ..να συντροφεύουν
Εμείς σε ευχαριστούμε λοιπόν που μας δέχεσαι στους σταθμούς σου:-)
[Για το 11 δεν μπορώ να σχολιάσω. Κρυφοχαμογελώ σαν μικρό παιδί μόνο]
Χρόνια Πολλά αγαπημένη μου φίλη. Ευχαριστώ πολύ για όλα

diva είπε...

koulpa μου
..τρεχάτε ποδαράκια μου;
ή μήπως
εμπρός λοιπόν καλά μου ποδαράκια;
χαχαχα
Να το δημοσιοποιήσω πως σας αποκαλώ ιδιωτικώς Αστυνόμο Σαΐνη;-))
Καλημέρα:-)

koulpa είπε...

χαχα..Εμπρός λοιπόν καλά μου πόδιααα.. μα τι έγινε χάλασαν;μπονγκ μπονγκ ΜΠΑΜ:):)
χαχαχα.. ωραία μυτούλα πανω από ένα μεγάλο στοματάκι..(μεταφορικά..):):)
Έφυγααααα..:):)
Επ..Καλημέραααα:):)

Sardonian είπε...

Τιιι γίνεται εδώ Κυρά;
Α ρε ας όψεται η οικονομική μετανάστευση κι αυτά τα συναισθηματικορμονικά
Πάντως Κυρά να το ξες
το μπλακόνι σε περιμένει να κάνουμε Χριστουγεννιάτικη κουβέντα..όπως όταν έφυγες..και το κονιάκ , εγώ Κύρα

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Καλημέρα σας, Diva μου -))
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά Χριστούγενννα και καλη χρονιά με τον Τζον Τζον των ονείρων σου αγκαλιά. Σ' ευχαριστώ και για το δωρο σου...Πολύ όμορφο. Φιλιά

Μονά - Ζυγά είπε...

Οι δηλώσεις σας (μολονότι "προσωπικές") είναι διαυγείς και με κάτι το "γενικό".

Ετσι, εντελώς αναπάντεχα, έφεραν ξανά στον αφρό την παλιά "σοφία" του ποιητή:

"Φέρνω την καρέκλα μου / κοντά στο τραπέζι / και -στριμωγμένος ανάμεσα- αρχίζω / να γράφω
λέξεις από Ζ / που -χαίρομαι καθώς διαπιστώνω, ότι- δεν είναι/ παρά /
το έκτο γράμμα της αλφαβήτου.
Ζήτα, λοιπόν / (κι όχι ζέντ)"

Καλές γιορτές

kakaskimos είπε...

θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να βρεις αυτόν/ή για τον οποίο/α θα πεις "no matter what ..." δικός/η μου ...

Η επιλεκτικότητα ακόμα και στις πιο ακραίες της εκφανσεις είναι δείγμα ωριμότητας.
Πολλές φορές η επιλεκτικότητα είναι δείγμα ανωριμότητας.

Μερικοί κοιμούνται στις 5 το πρωί επειδή διασκεδάζουν, άλλοι επειδή δουλεύουν ...

bidibis είπε...

Εγώ έπαιζα με τη Μπι Μπι Μπο γιατί ήταν πιο cool από τη Barbie

Εεε τον τζων τζων εννοούσα...

diva είπε...

koulpa μου
χαχαχαχα
κι ό,τι σκεφτόμουν πως έχω καιρό να παρακολουθήσω cartoon!
χαχαχα
Καλό απόγευμα
χαχαχαχα
ξεκαρδερινοντιβάκι in progress:-)

diva είπε...

Sardo babe
truely yours honey boney
;-)
Αφιερωμένο το βιντεάκι στο Piczo

diva είπε...

Σπίθα μου
Καλό Σαββατόβραδο και Όμορφες Χαρούμενες γιορτές:-)
Φιλί:-)

diva είπε...

vasilis67
Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Κι εσύ ό,τι επιθυμείς
(Καλά..με αυτή τη σαχλαμάρα του facebook σας έχω περικυκλώσει όλους! χαχαχα Αδύνατον να μου ξεφύγετε!)

diva είπε...

Μονά-Ζυγά
καταρχήν welcome to the yard:-)
Οι δηλώσεις μου όπως πάντα είναι κωδικοποιημένες. Άρα ορθώς αντιληφθήκατε:-)
Ζήτα είναι το αγαπημένο μου γράμμα..κι ο ποιητής μια χαρά κεντά την αλήθεια μας
(Τι άλλο μου θυμήσατε τώρα;
-Who's motorcycle is this, babe?
-Zed's
-Who's Zed?
-Zed's dead babe. Zed's dead
Pulp fiction!
-Κατά τα άλλα είμαι normal:-))

diva είπε...

kakaskimos
Yes, i am a blogger , i admit είχα ζωγραφίσει στην μπλούζα μου κάποτε
Ε, τώρα δηλώνω
Lucky indeed:-)
__
Για επιλεκτικότητα = εκλεκτική επιλογή μίλησα , όχι για λαϊκίζουσες εν-στάσεις καθημερινότητας

diva είπε...

bidibis
άσε τις κούκλες τώρα και κοίτα να με βοηθήσεις να εντοπίσω τον Πόντικα..έχω αρχίσει να ανησυχώ..
[Ταξίδι θα έχει πάει ..να το δεις..Λες να είναι ο Άγιος Βασίλης;;;!!!!]

bidibis είπε...

Σίγουρα δεν τον σκότωσε τον πόντικα η Λαίδη;

Μόλις τώρα το πρόσεξα και το έδωσα σημασία. Μάντεψε πιο μπλογκ βρίσκεται σφήνα ανάμεσα στα δυο δικά σου μπλογκ στη λίστα με τα λινκς μου

Τυχαίο ή σημαδιακό;

diva είπε...

bidibis
Η Λαίδη βρίσκεται σε spa από χτες. Ετοιμάζεται , λέει, να επιτεθεί από το Νέο έτος..ή μήπως είπε Στο νέο έτος; Χμμ..δεν είμαι σίγουρη
__
Ποιο; Ποιο;
χαχαχαχχαχα
Το Enough is Enough πάντως κολλάει μια χαρά!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Απίστευτο!
Σημαδιακό και σημαδεμένο!

Aντώνης είπε...

Να περάσεις όμορφα και ζεστά! Φιλάκια!

koulpa είπε...

Γύρισα!! δεν άργησα ε;:):)
Εμπρός λοιπόν καλό μου κρεβάτι!!.. το μόνο που μπορώ να σκευτώ τώρα..:):)
Μια καλησπέρα και..see you soon in an other cartoon..:):)

javapapo είπε...

άσε τα worms και τις γριές...

βγες για καφέ με κανένα ΠΑΟΚΙ....

diva είπε...

aντώνη
Χαρούμενα Χριστούγεννα, καρδούλα μου:-))
Φιλιά Χριστουγεννιάτικα!

diva είπε...

koulpa
αχ μη μιλάτε για κρεβάτι στο σπίτι της ντίβας!
χαχαχαχ
See u , see u :-)
[Sleep καλέ Sleep χαχαχαχ]
Ξέγνοιαστα χριστούγεννα:-)

diva είπε...

Μέντορα
χαχαχα
Με όλες τις ομάδες παίζω εγώ , δάσκαλε:-)
Java-maniac Christmas dude
;-)
[Είδες Μέντορα πόσους φίλους έχω τώρα στο Facebook? Θυμάσαι που μου έγραφες πρώτο σχόλιο "Θέλεις να γίνουμε φίλοι;-ρ" και απαντούσα "ΟΧΙ" και το άλλο το δεύτερο σχόλιο "ακόμα μόνο ένα φίλο έχεις;"χαχαχαχ]
Φιλιά!
Χαρούμενα Χριστούγεννα!

.liketobite είπε...

Να'στε καλά! υγεία και χαρά!

bidibis είπε...

Μπάμπου, άμα σε πω τα κόλιαντα θα με δόκεις κανα ευρώ;

Ανώνυμος είπε...

Καλήν εσπέρα άρχοντες
κι αν είναι ορισμός σας
Χριστού τη θεία γέννηση
να πω στ αρχοντικό σας

Χριστός γεννάται σήμερον
εν Βηθλεέμ τη πόλει
οι ουρανοί αγάλλονται
χαίρει η φύσις όλη.

Εν τω σπηλαίω τίκτεται
εν φάτνη των αλόγων
ο Βασιλεύς των ουρανών
και ο ποιητής των όλων!!

Χρόνια σας Πολλά Kυρία μας
Κάθε ευτυχία στη ζωή σας!!

υπογραφή
αμφότεροι :) :)

koulpa είπε...

Μια καληνύχτα μια καληνύχτα δε έσουμε και πολλά έπιπλα...:):)
Καληνύχτα:):)

Kapetanios είπε...

Χα!!
Καληνύχτα και καλημέρα μαζί!
( έτσι για να σκάσει απ την ζήλια του ο κούλπα :))
Να σαι καλά "κόρη" μου και καλές γιορτές κι από μένα, σε σένα και στους αναγνώστες σου :))
( ακόμη δεν έφυγες απ το σπίτι και συγκατοικείς με κάποιον[11] απ ότι διάβασα ???!!!!!!)
:))

diva είπε...

Αγαπημένε μου κύριε liketobite
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ:-)
κι εσείς ό,τι επιθυμείτε για την οικογένεια σας
Χαρούμενα Χριστούγεννα:-)
[Θέλω ζωγραφιά από την μικρή..θυμάμαι μία που είχατε αναρτήσει:-]

diva είπε...

bidibis
Συγκεντρώσου
Θα σε δώκω (χαχα) κουραμπιο-κεφτέ:-ρ
[Λαίδη ξύπνα. Ο βιδιβις στην πόρτα..]

diva είπε...

Γλυκύτατε μου sotiris k.
:-))
..τι να πω τώρα..με λιώσατε:-))
Χρόνια μας Πολλά με Αγάπη πραγματική, άδολη
[Φιλί και στους δυο σας λοιπόν:-]

diva είπε...

koulpa μου
πολλά έπιπλα μπορεί να μη διαθέτουμε αλλά έχουμε (πλέον) χαλί , καρέκλες, χριστουγεννιάτικο δέντρο (ναι ναι)
και μια καρδιά ..περβόλι
Ε that's quite enough:-)
Χριστουγεννιάτικη Καλημέρα

diva είπε...

Πατέρα Καπετάνιε
!!!
Είχα αρχίσει να ανησυχώ..αν και το ήξερα πως είσαι πολύ ανεξάρτητος ως κηδεμόνας:-)
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι Γερός και Ευτυχής με την οικογένεια σου
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και ..πρέπει - αφού το έμαθε πρώτα όλη η μπλογκόσφαιρα - να σου το ομολογήσω. Δεν συγκατοικώ πατέρα (ακόμα). Συνάντησα και Αγαπώ τον Άντρα της ζωής μου κι είμαι πιο σίγουρη από ποτέ.
Χριστουγεννιάτικα φιλιά στα κορίτσια σου και σε σένα μια αγκαλιά να κρυφτώ χαμογελώντας ευτυχισμένα:-)

koulpa είπε...

χαχα Μπράβο μπράβο (κυρίως για την καρδιά..:):))
Χριστουγεννιάτικη καλημέρα:):)

σοκολάτα πορτοκάλι είπε...

Καλές γιορτές, πάντα με αγάπη!

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Καλημέρα σας..
Χρόνια σας πολλά και... καλά!

diva είπε...

koulpa μου
:-)))
ξανα μανα χαρούμενη χριστουγεννιάτικη καλημέρα:-)
[Αλήθεια υπάρχει social network από το οποίο απουσιάζουμε..Ημείς;;!!!!]

diva είπε...

σοκολατοπορτοκαλάκι μας
Χαρούμενα Χριστούγεννα!

diva είπε...

Σπίθα μου
Χριστουγεννιάτικη και Χαμογελαστή καλημέρα:-)

koulpa είπε...

(xaxa δε ξέρω.. για ψάξτετο..:):))
Λύθηκε το θέμα;
Την χριστουγεννιάτικη καλησπέρα μου:):)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα ντιβα.. χρονια πολλα και χαρουμενα.. ωραιες οι αληθειες σου. παρολο που με εχει εξοστρακισει ο νεκρος πλεον υπολογιστης της δουλειας απο το μπλογκ σου, δεν σε αναγνωριζει και δεν μπορω να κατλαβω το γιατι, εγω εχω πεισμα και επανερχομαι.

Ωωωωστόσο, so this is christmas, and what have we done..?

Να περασεις υπέροχα ντιβα, όπως σου αξιζει ( και με ενα τζον τζον να φανταστω,ε;;)

bidibis είπε...

Εσύ Δίβα μου δέχεσαι Χρόνια Πολλά ή είσαι θεά άλλης θρησκείας;

diva είπε...

koulpa μου
ψάχνω ψάχνω..:-)
Το θέμα λύθηκε - μου λένε- αλλά ο Σαΐνης καλού κακού ας κάνει τα μαγικά του
Jingle καλημέρα:-)

diva είπε...

Γλυκιά μου lifewhispers
υπάρχει pc που δεν με αναγνωρίζει;;!!
Χμμ..να θυμηθώ από το νέο έτος να γίνω πιο αυστηρή:-)
Το ξέρω το πείσμα σου (μπορεί να μην σχολιάζω συχνά αλλά σε διαβάζω και ειδικά τα χριστουγεννιάτικα ποστ σου με τις φωτογραφίες ήταν ό,τι χρειαζόμασταν για τις γιορτές:-)
Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου (όχι ένας απλός Τζον Τζον..much much more)
και ανταποδίδω
Να ..ζήσεις ό,τι ονειρεύεσαι:-)
Φιλιά πολλά και από τον Πρόεδρο ( ο οποίος επίσης δεν διαθέτει πλέον υπολογιστή και συχνά πυκνά σε θυμάται και σε μελετά:-)

diva είπε...

bidibis
τα Χρόνια Πολλά δεν έχουν θρησκεία
Φυσικά και τα δέχομαι λοιπόν αλλά εκτιμώ και την αξία της εναλλακτικής που θέτεις:-)
[Γαλιφιές μου κάνεις για να ηρεμήσω την Λαίδη έτσι;]

diva είπε...

Λίγες ημέρες απουσίας θα μου τις δικαιολογήσετε πιστεύω:-) Θα επανέλθω λίγο πριν κλοτσήσω (αποχαιρετήσω) τον ΠαλιόΧρόνο. Φιλιά σε κάθε ένα σας ξεχωριστά:-)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

χρόνια καλά και να είσαι καλά. Η πιο ειλικρινής ευχή που μπορώ να δώσω σήμερα...

koulpa είπε...

xaxa βρήκα 5-6 ακόμα αλλά δε μπήκα να δω αν είστε ήδη εκεί..:):)
Anytime.. εμπρός λοιπόν καλό μου κατσαβίδιιιι:):)
..Θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα.. και θα το αντέξουμε.. τόσα αντέξαμε αυτό το παλιοχρόνο.. χαχα για κλωτσιές είναι πράγματι.. αλλά μη λέμε πολλά πριν δούμε και το νέο..:):)
Καλησπέρα καλά να περάσετε:):)

CyberEddie είπε...

Χρόνια Πολλά! Να σε χαίρονται μόνο όσοι σε αγαπάνε αληθινά...! Να προτείνω τις "5 γλώσσες της αγάπης" να διδάσκωνται στα σχολεία, επίσης? Είχα καιρό να σου γράψω και μου έλειψε. Αν με θες στο facebook σου , βρες με CyberEddie. Τελικά τα παιδικά απωθημένα, τα ξεπερνάμε ποτέ?
Ουφ! Τηλεγράφημα ήταν, και πέρασε...!

roadartist είπε...

εισαι μια diva!! οντως :) Χρονια σου πολλα και καλα οτι επιθυμεις!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε να σου ξεφύγουμε ούτε να ξεφύγεις γίνεται, καλό είναι να βλεπουμε και τις φάτσες μας, κάνουμε και πλάκα. Χρόνια πολλά και πάλι, φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Υμείς απουσιάζετε, -και πολύ καλά κάνετε- ημείς όμως θέλομεν να σας ευχηθούμε με όλη μας την καρδιά, να υποδεχτείτε τον καινούργιο χρόνο με χαρά υγεία ευτυχία χαμόγελοα.
Έτη Πολλά
Φιλιά

(ε εντάξει αν έγραφα "ασπασμοί" δεν θα ακουγόταν και πολυ καλά ε; :) )

diva είπε...

Σπύρο μου
σε ευχαριστώ πολύ, e-κολλητάκι:-)
Κι εγώ σου εύχομαι Πολλές Επιτυχίες στα ΜΜΕ που έχεις κατακλύσει και κατακτήσει:-)
Όμορφες μουσικές βραδιές, Σπινιαριστές ημέρες και πολλές πολλές ερωτικές στιγμές:-)

diva είπε...

Magica Dear
Respect Net-Woman:-)
Ό,τι επιθυμείς ..και γρήγορα:-)

diva είπε...

koulpa
όχι άλλα social network!!!!!!!!!
χαχαχ
Καλημέρα θα πω μόνο γιατί μέχρι την παραμονή..ε..ένα ποστάκιον θα το ..κατσαβιδώσω:-)

diva είπε...

cybereddie μου
Σε ευχαριστώ πολύ:-)
Κι εσύ να χαίρεσαι την ντίβα σου..άντε..καιρός για ντιβάκια:-)
[Λες να έρθω μέχρι την Κέρκυρα για τίποτα βαφτίσια;-]
Στο facebook ήδη σε ανακάλυψα (σιγά μη μου ξέφευγες:-)
Χρόνια Πολλά φίλε μου!

diva είπε...

roadartist
Χρόνια σου Πολλά και σένα!
Μέσα από την καρδιά μου τις καλύτερες ευχές:-)

diva είπε...

vasili μου
εχμ..αυτό με τις φάτσες ομολογώ πως το φοβάμαι λίγο..φαντάζεσαι στο δρόμο να με πλησιάσει κανείς και..
- είσαι η ντίβα;
απαπαπα:-))
Η πλάκα δεκτή..χωρίς χαμόγελο δεν αξίζει η ζωή
Ατάκα της Χρονιάς: Γέλα μου!
Χρόνια Πολλά!!

diva είπε...

αα Γλυκύτατε μου sotiris k. διάβασα μας..εγκαταλείψατε προσωρινά:-)
Καλά να περάσετε..όμορφα..χαρούμενα..να γεμίσετε εικόνες το μυαλό σας (ε ύστερα και το μπλογκ)..να κάνετε τους πιο στρεβλούς λογισμούς κι έτσι να καρφώσετε στη μνήμη τις πιο παράδοξες συνδέσεις με μνήμες και αναμνήσεις όλων όσων αγαπάτε και σας αγαπούν:-)
Φιλιά βέβαια!

CyberEddie είπε...

1. θα ερθεις για ΝΑ ΣΟΥ ΜΆΘΩ ΤΗΝ ΣΤΆΣΗ ΝΥΧΤΕΡΊΔΑ!
2. Αμα έχω βαφτίσια , θα σε καλέσω...

Τις καλύτερες ευχές μου για την νέα χρονιά!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ... ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ... ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΜΠΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΥΑΝΝΑ... ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ...