Κυριακή

Το κριτήριο της εμφάνισης: Δικαίωμα vs Στερεότυπο

Κυριακή

Η μεγαλύτερη (ή μία από τις μεγαλύτερες ανοησίες) που έχει ειπωθεί ποτέ, είναι πως η πρώτη εντύπωση δεν μετρά.

Δεν θυμάμαι πού το διάβασα, αλλά υποπτεύομαι πως με αυτό τον τρόπο, η μνήμη οικειοποιείται δηλώσεις , αξιωματικά αληθείς πέρα από κάθε αμφιβολία αίσθησης, εφόσον η διαίσθηση σε τέτοια στιγμιότυπα είναι υπέρ του δέοντος κατακεραυνωτική στην ετυμηγορία.

Whether we like or not, η εμφάνιση μετρά στην πρώτη εντύπωση. Σαφώς και στη δεύτερη και τις επόμενες θα έλεγε κανείς, αλλά δεν μπορώ να επιτρέψω στο θέμα να εξοκείλει.

Η εμφάνιση όμως από μόνη της ως έννοια , υποκρύπτει το bug της υποκειμενικότητας οπότε έχουμε μερικά δραματικά μυστήρια να μας ταλανίζουν:

Δικαίωμα ή θράσος να την απαιτούμε; Δικαίωμα ή θράσος να την απαιτούμε Από τους άλλους αλλά όχι από εμάς; Δικαίωμα ή θράσος να την απαιτούμε Από τους άλλους μόνο; Δικαίωμα ή θράσος να την απαιτούμε Από τους άλλους όπως και από εμάς;- πάμε στις δεσμευμένες πιθανότητες τώρα- Δικαίωμα ή θράσος να την απαιτούν οι άλλοι από εμάς όταν εμείς i) την απαιτούμε ,ii) δεν την απαιτούμε – και πάει λέγοντας….

Η ανάρτηση θα μπορούσε να κυμανθεί μέσα σε ένα τεράστιο εύρος βιοτικών εμπειριών, από επαγγελματικά manual έως και κατά περίσταση ή χώρο must be ιχνηλατικά λογίδρια , που μόνο μία αυθεντία της απόλυτης πεποίθησης (κοινώς: αληθές είναι αυτό που πιστεύω εγώ και όλοι οι άλλοι να πάτε να ..υπερχειλιστείτε) θα μπορούσε να συντάξει,

Αλλά!

Ημείς (πληθυντικός μεγαλοπρεπείας εκτός αν αποφασίσετε να με ακολουθήσετε)

Θα ασχοληθούμε με το βάσανο της εμφάνισης στην επιλογή συντρόφου (ή έστω εραστή αν και μάλλον πρέπει να διαχωρίσω τις περιπτώσεις- τι κακό κι αυτό..μια λίστα γεγονότων και υπογεγονότων να με κυνηγά όπου πατώ και όπου γράφω).

Θα μπορούσα να αναφερθώ σε γενικά σενάρια καθημερινής «τρέλας» αλλά τελικά προτιμώ να ομιλήσω από την σκοπιά του μοναδικού εαυτού μου κι έτσι να δεχτώ όλα τα πυρά (εφόσον ούτως ή άλλως ό,τι κι αν γράφεται σε ένα ιστολόγιο το αντιμετωπίζετε ως προσωπική δήλωση εντύπου Εκάτι).

Είμαι ψηλή (1.74), manufactured ξανθιά (με ανταύγειες χρυσοπληρωμένες εδώ και χρόνια), 67 κιλά (αν και προσφάτως παραλίγο να κατορθωθεί το σπάσιμο του φράγματος των 65) και με αθλητικές εμμονές (μέτρια έως καλά αποτελέσματα).

Δια ποίον λόγο οφείλω να δικαιολογήσω την επιθυμία μου, ο άνθρωπος που θα με "συνοδεύει "– εντός ή εκτός κρεβατοκάμαρας- να είναι ιδίων «προσόντων» και «ιδιαιτεροτήτων»;

Συχνά (συχνότατα θα έλεγα) συναντούμε ζευγάρια εραστών που μόνο ως εραστές μεταξύ των δεν μπορούμε να τους φανταστούμε. Εικόνες διττές σε σημείο κραυγής, έντονης διαφορετικότητας όχι μόνο με το ένα εκ των δύο φύλων να υπερτερεί σε εμφανισιακή αρμονία αλλά με το άλλο να προκαλεί σχεδόν ένα τρομακτικό «αμάν!» με τα άκρως αναντίστοιχα και ασύμμετρα χαρακτηριστικά τα οποία επίσης συχνά δεν έχουν να κάνουν τόσο με τα χαρακτηριστικά του σώματος ή του προσώπου όσο με αυτά της ενδυματολογικής επιλογής ή ακόμα και της στάσης και του ρυθμού βηματισμού.

Παρόλα αυτά τέτοια ζεύγη υπάρχουν.

Το θέμα όμως σήμερα – να συγκεντρωθούμε παρακαλώ;- δεν είναι μόνο , τι υπάρχει αλλά και τι επιθυμούμε να βρεθεί.

Διότι ο όχλος απαιτεί: Αρμονία

Αρμονία και Δικαιοσύνη

[ Αυτός είναι ένας στρουθοκαμηλίζων όχλος. Λέγεται : Κοινωνία]

Και επανέρχομαι στο προσωπικό επίπεδο παραδειγματισμού.

Θεωρώντας εαυτόν μία από τα εκατομμύρια των γυναικών της εποχής – όπου με λίγη περιποίηση, φαντάζουν αν μη τι άλλο αρκετά ευπαρουσίαστες- η αντί-φωτοσοπική Ουρά [ με την έννοια του προγραμματισμού και όχι του πλήθους, εντάξει;] συντρόφων που έχω να επιδείξω μακράν απέχει από αυτό που πριν λίγες παραγράφους δήλωσα πως θα μου ταίριαζε (οπτικά και εγωϊστικά).

Σε πλείστες περιπτώσεις (αρκετές ώστε να συντάξουν κανόνα στην ηθική μου) η εμφάνιση έπαυε κάθε επιρροή της μετά την πάροδο κάποιων ημερών , ανεξάρτητα από τον αρχικό εντυπωσιασμό (αμάν! Ή ο!).

Διακοπτόταν κάθε έλεγχος χρυσής (ή άστα να πάνε) αναλογίας κι ίσως η αταίριαστη ή εξεζητημένη ενδυμασία – και μόνο αυτή- κάποιες φορές να με ανάγκαζε πραγματικά να κοιτάξω το ταίρι που με συμπλήρωνε.

Το ίδιο ακριβώς παρατηρώ σε πολλούς γύρω μου.

Στο στάδιο της Επιθυμίας , είναι δικαιολογημένη κάθε απαίτηση (κάποιοι βέβαια διατηρούν σταθερά τα κριτήρια σε όλη την περίοδο των πειραματισμών τους), αν έτσι κρίνουμε πως Έτσι μας αξίζει.

Αν Έτσι επιθυμούμε να ορίσουμε το Όνειρο της εξέλιξης μας.

Η σταθερή ανακάλυψη ενός Αρμονικού- θα το λέω- παρουσιαστικού , τρεις πιθανές παρακρούσεις υποκρύπτει: α) είμαστε εμείς που ονειρευόμαστε, άξιοι αυτού, β) μπορούμε να σταθούμε άξιοι αυτού, γ) κι ανάξιοι να είμαστε, οχ αδερφέ, γιατί να μην είμαστε αξιοζήλευτα και ανελέητα τυχεροί;

Στο στάδιο της Επιθυμίας, είναι αποδείξιμη λοιπόν η αναμονή του Ιδεώδους (ακόμα και αν το Ιδεώδες βλέποντας μας, το βάζει στα πόδια).

Στο στάδιο Πραγμάτωσης όμως, το στερεότυπο αντικαθίσταται από το δικαίωμα στην επιλογή βάσει πολλών κριτηρίων. Και μάλιστα κριτηρίων τα οποία έχουμε δικαίωμα (αναφαίρετο και Ανθρώπινο υπεράνω κάθε διακήρυξης) όχι μόνο να αλλάζουμε αστραπιαία σύμφωνα με την Αυτό-οριοθέτηση μας σε ένα απολύτως περιστασιακό σύστημα αξιών το οποίο όμως φέρει τη δυνατότητα της σταθερότητας αλλά ακόμα και κριτηρίων τα οποία λάμπουν δια της απουσίας τους.

Με άλλα λόγια , την στιγμή της δυνατότητας επιλογής η οποία είτε συνυπάρχει με την στιγμή του Ονειρικού (οραματισμού/επιθυμίας) , είτε το ακολουθεί (τις περισσότερες φορές, πάντως το έχει γραμμένο στα παλιά του τα πλέγματα), οι δυνατότητες σκέψης (μνήμης), σύγκρισης, μεταφοράς (χμμ..όσο πάει και θυμίζει περισσότερο λειτουργίες υπολογιστικού συστήματος) είναι πεπερασμένες ή ας πούμε πιο πεπερασμένες από ό,τι οι δυνατότητες του Ονείρου.

Διότι όπως στην Επιθυμία, κυριαρχεί η Φαντασίωση, έτσι στην Πραγματικότητα, κυριαρχεί η Χημεία της Παρουσίας (όχι του παρουσιαστικού).

Κατά την διαδικασία Πραγμάτωσης της επιλογής, τα καμπανάκια της αφύπνισης της ερωτικής έ(λ)ξης συνέρχονται από έναν λήθαργο ή πετάγονται σαν αποσβολωμένα μέσα από εφιάλτη, «πιάνουν» στον αέρα μία φερομόνη, πιθανότατα αυστηρά ασύμβατη με τη μορφή του πομπού και το Ιδεώδες εξοστρακίζεται μέχρι να πεις «λουκουμάκι μου».

Οι παρασιτικές υποκλίσεις στην κοινωνική αποδοχή που κάποιοι επιθυμούν να υπηρετούν (δεσμευμένα και πάλι) υπό τις καθέτους των κριτηρίων τους , είναι και πάλι αναφαίρετο δικαίωμα τους , εφόσον οι ίδιοι θα πρέπει να επιβιώσουν των επιλογών τους, της διατήρησης ή ακόμα και της κατακρήμνισης αυτών.

Αυτό όμως δε σημαίνει πως το στερεότυπο επιβάλλεται στο δικαίωμα.

Σημαίνει απλά πως έχει υποτιμηθεί από τον φορέα – της ευθύνης του λάθους- η δύναμη του δικαιώματος.

Υ.Φ.

Παραφράζοντας τον Αμερικανό ηγέτη θα συντάξω: Μη κοιτάς πώς επιλέγει ο άλλος αλλά πώς εσύ μπορείς να αρέσεις πρωτίστως στον εαυτό σου και ακολούθως σε άλλον.


Meta-Post.

Κι όμως..ανέκαθεν τον θεωρούσα sexy


50 Τόλμησαν:

xkont είπε...

αρμονία δεν είναι όμως μόνο η αναλογία των μερών, είναι και η αναλογία του συνόλου,

έτσι, ζευγάρια που φαίνονται δισανάλογα (και όχι μόνον οπτικά), δημιουργούν την αρμονία του συνόλου τους και όχι του αθροίσματός τους...

να βάλω και την βιολογική επιλογή;
πχ αν οι κοιντοί έμπλεκαν με τις κοντές, οι ψηλοί με τις ψηλές, οι χοντροί με τις χοντρές και οι λεπτοί με τις λεπτές, στο τέλος θα είχαμε 15 ράτσες επί γης, τους ψηλούς, τους κοντούς, τους χοντρούς, κ.ο.κ.


σχόλιο για το αν και προσφάτως παραλίγο να κατορθωθεί το σπάσιμο του φράγματος των 65:
ξέρω 2 ταινίες που θα σε «βοηθήσουν» να σπάσεις και το φράγμα των 48 κιλών!
1. Naked Lunch
2. Το Μεγάλο Φαγοπότι (δεν το έχω δει ακόμα, άλλα ξέρω τί παίζει)

...καλύτερα να κρατιέσαι πάνω από τα 65K...

Spy είπε...

Το post σας είναι εξαιρετικά βαθυστόχαστο για Κυριακή πρωί, κι έχω να πάω και στη δουλειά.

Για τον λόγο αυτό θα σχολιάσω μόνο το Μeta-post:
Μα ΕΙΝΑΙ σέξυ!
(είναι γνωστό πως το έξυπνο χιούμορ, είναι αρκούντως διεγερτικό για μια γυναίκα, κι αν ενθυμούμαι ορθώς, οι εξαιρέσεις δεν κατοικούν εδώ...)

ZouZouna είπε...

Μμμμ, μμμμ, μμμμ! την καλημέρα μου, θα επανέλθω αργότερα!

koulpa είπε...

"δεν υπάρχει δευτερη ευκαρία για την πρώτη εντύπωση" (ουτε εγώ θυμάμαι που το διάβασα).. ακριβές και σαφές μέχρι κοινοτοπίας..:):)
η υποκειμενικότητα της εμφάνισης είναι θέμα στατιστικό.. και αν είσαι αρεστός σε ένα μεγάλο ποσοστό πιθανό είναι να σου αρέσει ένα μικρό υποσύνολο.. αν αρέσεις σε ένα 0,002% πχ.. άντε να το βρείς..:):)
υπάρχει μια αναντιστιχεία μεταξύ των φύλων.. για τα θύλεα η τεχνολογία έχει να προσφέρει πολλές λύσεις για τη βελτίωση της εμάνισης.. για τους άρενες που υπάρχουν προαπαιτούμενα μεγέθους (υψος.. κλπ).. δε μπορεί να κάνει πολλά πράματα.. άσε που ένα μεγάλο ποσοστό (των αρένων κυρίως) δε μπένει καν στη διαδικασία να κάνει και τα απλούστερα για να καταστεί υποφερτό στην εμφάνιση.. οδηγούμαστε σε μιά αδικία.. ένα μεγάλο ποσοστό θυλέων έχουν να μοιραστούν ένα μικρό ποσοστό αρένων.. θα αναγκαστούν να μειωσουν τις προσδοκίες τους.. ή να μοιράζονται χωροχρονικά το μικρό ποσοστό..:):)
από την άλλη.. υπάρχει το όμορφο (εύμορφο) και το ωραίο (στην ώρα του.. στη σωστή υλικία).. οι άρενες έχουν μια τάση να προσανατολίζονται στο δεύτερο.. ίσως ένα κατάλοιπο αναπαραγωγικής επιλογής.. οπότε οδήγούμαστε σε μια ακόμη αδικία.. ενα μεγάλο ποσοστό αρένων προσανατολίζοναται σε μια μικρή ηλικιακή ομάδα θυλένων.. με τα ανάλογα αποτελέσματα..:):)
θα προσυπογράψω/καταθέσω ότι από όλες τις απόψεις.. εμφανισιακά και πνευματικά..αντικειμενικά.. είστε πολύ άνω του μετρίου.. και για να βρήτε αυτό που σας αξίζει/ταιριάζει εμφανισιακά.. μάλον πρέπει να απευθήνεται την αναζήτησή σας σε μικρότερη/βελτιωμένη ηλικια κή ομάδα.. με ένα μικρό πρόβλήμα κι εκεί.. στον πνευματικό τομέα.. αλλά μετά την τελευταία φωτογραφία δε θα διακινδυνεύσω προτάσεις..:):)
παπα.. τα παραείπα;
την καλησπέρα μου:):)

Ανώνυμος είπε...

μία γυναίκα με τη νοημοσύνη σου δικαιούται να είναι και άσχημη , γιατί ...για όσους ξέρουν οι "κενές ωραίες" δεν μπορούν να παρεκλίνουν από τον μονόδρομο του ωραίου , ενώ οι έξυπνες ... έχουν ένα σωρό κρυφούς άσσους για να κάνουν το παιχνίδι ενδιαφέρον ... (και να λύσουν και κάτι αισθητικά προβλήματα μεσα στον ήλιο του κατακαλόκαιρου)
αν τωρα ανήκεις στο μικρό % της εξυπνης-ωραίας έχεις κερδίσει το λότο σ' αυτή τη χώρα , αρκεί να μη επιμένεις πολύ να αποδείξεις ότι δεν υστερείς στο ένα από τα δύο ...
αστα να περπατάνε αρμονικά μαζί σου
:)

Ανώνυμος είπε...

E-Diva said:

"Είμαι ψηλή (1.74), manufactured ξανθιά (με ανταύγειες χρυσοπληρωμένες εδώ και χρόνια), 67 κιλά (αν και προσφάτως παραλίγο να κατορθωθεί το σπάσιμο του φράγματος των 65) και με αθλητικές εμμονές (μέτρια έως καλά αποτελέσματα)."

Αναλογίες μοντέλου. ;)
(Χωρίς πλάκα)
Καλό σας απόγευμα Diva μου.

diva είπε...

xkont
"αρμονία δεν είναι όμως μόνο η αναλογία των μερών, είναι και η αναλογία του συνόλου"

Ως αρμονία συνόλου συνόλου την αναφέρω και εγώ

"δημιουργούν την αρμονία του συνόλου τους και όχι του αθροίσματός τους...
"


Το σύνολο είναι η ένωση των μονοσυνόλων (άντε να
βάλουμε μέσα και το κενό)
Η ένωση είναι το άθροισμα
Η ένωση περιέχει και την τομή (τα κοινά στοιχεία)


Από βιολογικής απόψεως..
Δύο κοντοί μεταφέρουν πληροφορίες των προγόνων τους.

Μπορούν να "παράξουν" ψηλούς.
Εάν όμως δώσουν κοντούς και αυτοί επαναλάβουν παρόμοια επιλογή κι αυτό συνεχιστεί για 2-3 γενιές (αμαρτίες γονέων..) εκεί το "θαύμα" της διαφορετικότητας θα απομακρυνθεί.

Υ.Φ.
Υπόσχομαι να μείνω πάνω από τα 65Κ.
:-)
Για τις ταινίες επιφυλάσσομαι..

diva είπε...

Spy
Η αλήθεια είναι πως πράγματι το post είναι αρκετά βαρύ
για Κυριακάτικο μενού.
Έτσι θα το αφήσω αρκετές ημέρες, ώστε να μπορέσει να
"αναμασηθεί" και να "χωνευτεί".

Θα συμφωνήσω επίσης μαζί σου (ο ενικός μου πηγάζει από
συμπάθεια κι ελπίζω να μη σε τρομοκρατεί), πως το
χιούμορ είναι σέξυ.
Από την άλλη όμως είναι τόσο λεπτές οι ισορροπίες.
Έχω πάψει πλέον να το υπερεκτιμώ.
Αλλά φυσικά εξακολουθώ να το απολαμβάνω:-)

diva είπε...

logicomix
Σας ευχαριστώ πολύ (αν πιστεύετε όλα όσα μου γράψατε:-)
Θα επιλέξω να πιστέψω αυτό λοιπόν:-)
και θα προσπαθήσω να ακολουθήσω την συμβουλή σας, ελπίζοντας πως δεν εθελοτυφλώ.

diva είπε...

Lazaros
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά μάλλον απέχω από τον χαρακτηρισμό "μοντέλο".
Ένα μοντέλο θα ήταν 54 κιλά :-)
Άσε που δεν ανέφερα τίποτα για το πρόσωπο μου το οποίο ίσως ..περιλαμβάνει δύο αλλήθωρα μάτια, 145,3
κρεατολιές και λοιπά αντιαισθητικά layout:-)
Είδες η Φαντασίωση όμως πώς ωραιοποιεί τις προσδοκίες
μας;
Αλλά ξέχασα..είναι και που εσύ με συμπαθείς:-)

diva είπε...

koulpie μου!!!!
Δεν κάνατε παρά μόνο 2-3 ορθογραφικά λάθη!!!!!!
[Ήταν αδύνατο να μη χειροκροτήσω:-))))]
Εξαιρετική η ανάλυση σας.
Προφανώς αντιλαμβάνεστε πλήρως την κατάσταση γύρω σας.

[ σπάνιο αυτό για τα αρσενικά τα οποία ευκολότερα από τα θηλυκά εθελοτυφλούν]
Και πιστέψτε με, δεν έχω αντίρρηση με καμία επιλογή και κανένα κριτήριο.
Αυτό που με εξοργίζει είναι η εμμονή σε ένα εύρος επιλογών, τις οποίες όμως δεν μπορούν να στηρίξουν!
[Κοινώς: πού πας άνθρωπε μου; δε το βλέπεις το λουλούδι; και να πάλι ο Ζίκος..."θα τουνταφορέσει!" χα χα]
Το Ξεκαρδεριντοβάκι (κατακόκκινο από το κοπλιμάν που του κάνατε)
σας ευχαριστεί και σας εύχεται καλό βράδυ:-)

diva είπε...

Γλυκο-Κερασο-Ζουζούνα μου
Δεν προκάμεις κι εσύ, ε;
χα χα
[Μας έχει βάλει σε "σειρά" ο κουλπίος Ζουζού μου!]
:-)

σορολόπ είπε...

Πάρτε εμένα για παράδειγμα, μου αρέσουν οι άσχημοι και μου τυχαίνουν όλο όμορφοι! ..τι κακό κι αυτό :P

..σοβαρά τώρα..

..υπήρξε εποχή που ήμουν ερωτευμένη με τον Τάκη Παππά.. τον συγχωρεμένο.. που ήταν ένα φεγγάρι πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου! αυτόν γεια! χαχαχα

..τον είδα μια φορά στην τηλεόραση να μιλάει και έπαθα πλάκα..

no further comment...

kakaskimos είπε...

Ούτε θράσσος ούτε δικαίωμα να "ζητάμε" την εμφάνιση. Απλά φυσιολογικό. Είναι κομμάτι της εξελικτικής διαδικασίας. Ετσι επιλέγουμε σεξουαλικό σύντροφο. Αλλά κομμάτι της εξελικτικής διαδικασίας είναι και ο συμβιβασμός. Και συμβιβαζόμαστε, ονειρευόμενοι αυτό που θέλουμε. Ετσι επιλέγουμε σύζυγο.

Επιλέγουμε αυτόν/ή που μας έλκει ερωτικά. Και το πως είσαι δεν παίζει ρόλο στο τι σου αρέσει. Θα έπρεπε όσοι δεν ξέρουν να ζωγραφίζουν να τους αρέσουν οι μέτριοι ζωγράφοι?

Γιατί πρέπει να δικαιολογείς τις επιθυμίες σου? Σου ζητήθηκε κάτι τέτοιο? Στον μόνο που πρέπει να δικαιολογούμαστε είναι ο εαυτός μας. Κι αυτό μόνο όταν βλέπουμε ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές μας.

Η άποψη ενός "απέξω" για ένα ζευγάρι δεν μας πληροφορεί ΤΙΠΟΤΑ για το ζευγάρι, αλλά μόνο γι'αυτόν που εκφέρει την άποψη (και είναι γνωστή η ρήση του Κάλαχαν για την άποψη ...)

Δεν υπάρχει ένα και μοναδικό κριτήριο. Κάποιοι, όπως εσύ, έχουν το κριτήριο της αρμονίας. Αλλη, είτε επειδή είναι κοντή, είτε επειδή είναι ψηλή, της αρέσουν οι ψηλοί. Αλλης της αρέσουν οι φαλακροί (ναι, έχω γνωρίσει και τέτοια γυναίκα). Τα μόνα που πληρώνουμε είναι το γούστο, το λάθος και το πάθος.

Το στερεότυπο του ότι έχουμε δικαίωμα να επιλέγουμε με κριτήρια διαφορετικά της έλξης, έχει καταρριφθεί πειραματικά ...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι εε? Αλλήθωρα μάτια και κρεατοελίες στο πρόσωπο! :-)

Χμμ, δεν με γελάτε, άλλα έιδα εγώ στις φωτογραφίες σας. ;)
Είστε πολύ γλυκία και στο πρόσωπο Diva μου.

Υ.Φ. Και ναι, σας συμπαθώ ιδιαίτερα. :-) Σας έχω αδυναμία μπορώ να πώ. Δεν το κρύβω, είστε ένας απ΄τους κυριότερους λόγους που αγοράζω το "ακατανόμαστο".
(Πάντα με την καλή έννοια).

Ra Ma είπε...

Με βρίσκετε σύμφωνο πως η πρώτη εντύπωση μετρά. Όμως,

Τα credits που σου χαρίζονται ξεκινώντας το παιγνίδι, πολύ εύκολα έως και αστραπιαία μειώνονται έως και μηδενίζονται με αποτέλεσμα να χάσεις το κανονάκι και το game over να σε συντροφεύει στο κρεββάτι. Το αντίθετο -δηλαδή να αυξήσεις τα credits- θέλει πολύ προσπάθεια και τεχνική, κοινώς πολλές ματωμένες πίστες. Ακόμα και το να διατηρήσεις τον ίδιο αριθμό μέχρι το τέλος εμπίπτει στη κατηγορία της προσπάθειας της αύξησης.

Η αρμονία, δλδ η οπτική εμφάνιση του ζευγαριού, είναι ένα συγκρίσιμο μέγεθος που απασχολεί περισσότερο το γυναικείο φύλο. Ο άντρας κουβαλώντας τα γονίδια των πρώτων κυνηγών από το λυκόφως της ύπαρξης της ζωής, καμαρώνει με οτιδήποτε έχει κατακτήσει, το κουβαλά δίπλα του και μπορεί να είναι από ένα αυτοκίνητο έως και μια ψαρούκλα!

Ξεφεύγω λίγο από το θέμα (συγχωρέστεμε αν ήδη έχει συμβεί και δεν το έχω καταλάβει!), για να σας πω ότι πρέπει έχει bug το σύστημα εκπομπών των φερομόνων (φέρειν-ορμόνες) μου. Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω την αδιαφορία που προκαλώ στο αντίθετο φύλο. [Ο debugger περισσότερο με απο-προσανατολίζει παρά με οδηγεί προς μια λύση]. Ψάχνομαι για φερομονο-βρόγχους (μήπως η βέρα?) αλλά δεν ξέρω ποια ειδικότητα γιατρού να χτυπήσω την πόρτα.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και σήμερα η μορφή της Βασιλειάδου με αναστατώνει. Σίγουρ κάποιο bug πρέπει να υπάρχει και τη λήψη φερομόνων. [Ξέρετε μήπως το add on "γάμος" να προκαλεί τέτοια συμπτώματα?]

ΥΓ Μετά τα 13 σταμάτησα να μετρώ τα λάθη του coulpa και δεν μετρούσα τις λάθος ή καθόλου τονισμένες λέξεις.

adaeus είπε...

Ό,τι δεν είναι αρμονικό με την αισθητική μας,
ό,τι δεν διεγείρει τις αισθήσεις μας,
ό,τι δεν χαϊδεύει την ψυχή μας,
ό,τι δεν καταλύει τη μοναξιά μας,
... έχω την αίσθηση... ότι έχει ημερομηνία λήξης!

...και ο Γουόλτερ ήταν εξαιρετικός και αγαπημένος μου :)

ZouZouna είπε...

Ο καθ' ένας παίρνει ότι του αξίζει.

Νeeeeeext post please !

Spy είπε...

Σε συνέχεια του σχολίου του "xkont" αλλά και της απάντησής σας προς την αφεντομουτσουνάδα μου σας παραπέμπω εδώ:
Ο μικρός μου αντρούλης....

diva είπε...

σορολόπ
Τι δράμα κι αυτό που ζεις! (χα χα)
Είμαι σίγουρη πως οι επισκέπτριες του blog μου
μπορούν να σου συμπαρασταθούν.
Αν σου "περισσέψει" κανένας όμορφος (..δε βαριέσαι),

στείλτον!
(χα χα)

Ο Τ. Παππάς ήταν γοητευτικότατος!!!
[το'χω κι εγώ το κουσούρι σου λέω!]

diva είπε...

kakaskimos
"Ούτε θράσσος ούτε δικαίωμα να "ζητάμε" την εμφάνιση. Απλά φυσιολογικό."
Εσείς το λέτε αυτό;!!!! Που με "κατηγορήσατε" προσφάτως στο blog σας πως μου αρέσουν αποκλειτικά οι
ψηλοί και γυμνασμένοι;

"Αλλά κομμάτι της εξελικτικής διαδικασίας είναι και ο συμβιβασμός."
Διαφωνώ. Δε γίνεται "σκόντο" στην εμφάνιση , κατά την διαδικασία επιλογής σεξουαλικού συντρόφου.
Αυτό που μπορεί να συμβαίνει είναι, κάποια άλλες "αρετές" να "θολώνουν" τα αντιαισθητικά του παρουσιαστικού. Αλλά και πάλι αυτές οι "αρετές" θα πρέπει με κάποιον τρόπο να αποδεικνύονται γοητευτικές
και αφροδισιακές.
[Κανείς δεν μπορεί να κάνει σεξ έχοντας κλειστά τα μάτια όλη την ώρα]


"Και συμβιβαζόμαστε, oνειρευόμενοι αυτό που
θέλουμε. Ετσι επιλέγουμε σύζυγο."

Μωρέ μπράβο! Τα συγχαρητήρια μου για την "έκπτωση".


"Και το πως είσαι δεν παίζει ρόλο στο τι σου αρέσει."
Φυσικά και παίζει ρόλο. Επιλέγουμε αυτό που μας συμπληρώνει ή αυτό που μας λείπει. Ποτέ δεν επιλέγουμε
τυχαία (οι περισσότεροι βέβαια αν και είναι κραυγαλέες
οι εξαιρέσεις)
Π.χ. συχνά κοντοί/κοντές επιλέγουν μακριά παλτό γιατί τους αρέσει το στυλ. Ξέρετε πόσο γελοίος δείχνει
κανείς έτσι;

"Γιατί πρέπει να δικαιολογείς τις επιθυμίες σου?
Σου ζητήθηκε κάτι τέτοιο? "

Μπλογκάρω αγαπητέ. Δεν ζητώ άφεση αμαρτιών.
[Δεν έχω αμαρτίες]

"Η άποψη ενός "απέξω" για ένα ζευγάρι δεν μας πληροφορεί ΤΙΠΟΤΑ για το ζευγάρι,"
Διαφωνώ. Ο χλευασμός αλλά και η αποδοχή αντιμετωπίζονται ως αναπόσπαστα στοιχεία μίας σχέσης
(μπροστά σε φίλους ή συγγενείς). Όλοι μα όλοι συστήνουμε (επιδεικνύουμε ή αποκαλύπτουμε) τον/την σύντροφο μας γνωρίζοντας πως η εντύπωση θα σχολιαστεί
και δε νομίζω να πιστεύετε πως αυτό δεν επηρεάζει το ζευγάρι!
Από την άλλη, οι απόψεις μας προκύπτουν από τις εμπειρίες μας αλλά και ό,τι συναντούμε έξω.
Πρόκειται για εκείνες τις περιπτώσεις όπου το σύνολο
περιέχει τον εαυτό του.


"Το στερεότυπο του ότι έχουμε δικαίωμα να επιλέγουμε με κριτήρια διαφορετικά της έλξης, έχει
καταρριφθεί πειραματικά"

Κι όμως, πολλοί επιλέγουν με βάση τον τραπεζικό λογαριασμό, την ύπαρξη γονιών, παιδιών, αδερφών ή με βάση την μόρφωση. Συχνότατα η επιλογή γίνεται με κριτήριο τον εντυπωσιασμό που θα προκληθεί στους
φίλους και άλλα πολλά.
Το κριτήριο της έλξης είναι το απόλυτο κριτήριο μόνο στη Φαντασίωση.

diva είπε...

lazaros
Και ποιος σε διαβεβαιώνει πως όποια φωτογραφία έτυχε να δεις ήταν πράγματι δική μου;

[Είναι πολλά τα χρήματα γλυκό μου παιδί για να αγοράζεις ένα περιοδικό μόνο για τις 5 δικές μου σελίδες.
Αλλά οπωσδήποτε , σε ευχαριστώ:-]

diva είπε...

radio marconi
Θα διαφωνήσω πως η οπτική εμφάνιση του ζευγαριού απασχολεί περισσότερο το γυναικείο φύλο. Οι άντρες συχνά σπεύδουν να αναζητήσουν αγωνιωδώς τους σχολιασμούς των φίλων τους για την σχέση τους.
Κι όταν συναντούν αποδοχή, κορδώνονται αν γύφτικα σκεπάρνια. [Ομολογώ πάντως ότι συχνά ο έρωτας τους τυφλώνει τόσο - αν και πιστεύω πως πεισσότερο είναι εμμονή στο να μη παραδεχτούν την λάθος επιλογή- πουδέχονται ακόμα και να διαλύσουν φιλίες αν ο σχολιασμός της συντρόφου δεν είναι υπέρ της]
Έχετε δει άντρα να "μάχεται" την αποδοκιμασία της μαμάς του απέναντι στη σύντροφο του;
"Τρέμει σαν το ψάρι στη μαμά του μπρος.."

Όσο για το πρόβλημα σας, είναι σαφές πως δεν είναι απλά θέμα bug. Η βέρα σας λειτουργεί ως msn σε mac. Δε γίνεται να περιμένετε να δουλέψουν όλα ρολόϊ!!
Δε μιλάμε για απλό bug. Καταλάβατε;

Υ.Φ. Να αφήσετε τον κουλπίο μας ήσυχο, αλλιώς θα σας τον στείλουμε στο σπίτι. Είδατε τι μπορεί να προκαλέσει στον ορθογραφικό έλεγχο.

[Κουλπίε μου, προχωρήστε ακάθεκτος! Αυτά που γράφετε είναι τόσο σημαντικά που έχετε κατορθώσει κυριολεκτικά να μας κάνετε να βλέπουμε πίσω από τους χαρακτήρες!]

diva είπε...

adaeus
...
Με προβληματίσατε.
Υπάρχει κάτι σχετικό με τον έρωτα που δεν έχει ημερομηνία λήξης;
...

diva είπε...

Γλυκο-Κερασο-Ζουζούνα
Το next post θα αργήσει (μη σου πω..μέχρι και ..δυο μέρες!!)

Υ.Φ. Κι ο καθένας Ζουζού μου - δυστυχώς- δεν παίρνει ό,τι του αξίζει. Παίρνει ό,τι αντέχει...

diva είπε...

spy
Διάβασα το post κι ενώ ξεκίνησα να αντιλαμβάνομαι την ιστορία με ένα γελάκι να κρέμεται στα χείλη μου, κατέληξα πως είναι δραματική η ιστορία.
Η επιλογή του κοντού συντρόφου η οποία με έναν απωθημένο τρόπο γίνεται περιγραφή (άρα δικαιολογία προς την κοινωνία), οι χαρακτηρισμοί που παραπέμπουν σε γιγαντομορφές και τα λοιπά καταδεικτικά της ιδιαιτερότητας του άντρα, κραυγάζουν σαν Χορός σε τραγωδία.
Όταν κανείς νιώθει την ανάγκη να πει τόσα πολλά και οξύμωρα για να παρουσιάσει - έστω- μία επιλογή του, μάλλον προσπαθεί να πείσει για κάτι τον εαυτό του (και τους άλλους).

xkont είπε...

"το σύνολο ισούται με κάτι παραπάνω από το άθροισμα των μερών του"

Ε.Ντυρκάιμ.

ο Παρθενώνας δεν είναι το σύνολο των μαρμάρων του, είναι κάτι παραπάνω.
έτσι το εννοώ και διαφοροποιώ την αρμονία του συνόλου δύο ανθρώπων από το άθροισμά τους.

ΥΓ
κοινωνιολογική ντρίπλα στα μαθηματικά ;-)

geokalp είπε...

""δεν υπάρχει δευτερη ευκαρία για την πρώτη εντύπωση" που λέει ο koulpa
μακράν!

adaeus είπε...

... H θλιβερή (ενίοτε) πραγματικότης έχει τη δυνατότητα να μας προσγειώνει (μαθηματικώς πάντα)!
Ο έρως όμως σου δίνει εκείνα τα φτερά που σε μεταλλάσσουν σε αιθεροβάμονα, να πιστεύεις δηλαδή ότι μπορείς να νικήσεις αυτήν τη θλιβερή κυρία...
Η αρχοντιά του έρωτος είναι εκείνη που μπορεί να νικήσει τελικά, να έχει διάρκεια...
Αυτή η διάρκεια, που μπορεί να προσδώσει αξία στο σύντροφό μας (αξι-αγάπητο), έχει σημασία, αφού τότε και μόνο τότε πιστεύεις ότι είσαι ανίκητος/η...
ΓΙΑ ΟΣΟ...

adaeus είπε...

Συμπληρώνω: Η διαφορά σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης :)))

Φράνσις είπε...

Κυρία μου, εχω χασει επεισοδια απ΄τις αναρτησεις σας και νιωθω σα να επεστρεψα από διακοπές!!(ναι, αυτο ήταν αυτοσαρκασμός, χαχαχαχαχα γελασα με τα χαλια μου το βόδι). Στο προκείμενο τώρα-αυτο το manufactured ξανθιά, με αποτέλειωσε. Να τολμήσω να υποθεσω οτι κατω απ΄τις χρυσοπληρωμένες ανταύγιές σας, ασφυκτιά μια καστανο-κοκκινο-μαυρομάλλα;;;;;; Νομιζω πως η απάντησή μου στο σχολιο σας στο δικο μου ποστ, είναι η καταλληλη και για τουτο εδώ, οποτε σε παραπέμπω εκει ,για να μην επαναλαμβάνομαι. Πάντως θα ήθελα να παρατηρήσω και το εξής: η εμφάνιση σίγουρα παίζει κρίσιμο ρόλο ως πρώτη εντύπωση, ΑΛΛΑ η προσωπική μου(πενιχρή) πείρα καθως και η παρατήρηση με κανουν να πιστεύω πως άλλα είναι αυτά που λειτουργούν υπογείως και ερήμην μας όταν βλεπουμε ένα ον και αναφωνούμε: "το τεκνό, το θέλωωωωω!" Δεν είμαι σίγουρη οτι μονο η εμφανιση, διαμορφώνει την πρώτη εντύπωση που εχουμε για καποιον(ασχέτως ρόλου που του επιφυλάσσουμε). Εχω προσωπικο παραδειγμα κεραυνοβόλου ερωτα που άναψε με άλλο φυτίλι και οχι με την εμφανιση.Μη σου πω πως η εμφανιση απήχε πολύ απ΄αυτο που λέμε κορμαρα.Πολύ όμως.. Κλείνω με τη φραση που μου ειχε πει μια α γαπημενη φίλη πριν απο κανά χρονο: "η καύλα είναι στο μυαλό" κυρία μου. Ολα τα υπολοιπα είναι οδοντόκρεμες για τους απελπιστικά ανυποψίαστους, I think.Να ευημερείτε.

maya είπε...

καλημέρα ντίβα μου!

"για όλους υπάρχει κάποιος"
έχω δει τόσο ακραία παραδείγματα τελευταία...
αναρωτιέμαι πραγματικά.
και καταλήγω
"beauty is in the eye of the beholder".
ένα απλό παράδειγμα
(γιατί είναι και νωρίς και δεν ξύπνησε ακόμη το πνεύμα μου)

πόσες γκόμενες βλέπουμε με μπούτι κυματώδες να φορούν μίνι
με άνεση κλιματιστικού?

πόσους κοιλαράδες βλέπουμε με κολλητά ημι-αθλητικά μακώ?

πόσες ελεφαντόγαμπες βλέπουμε με αυτό το νέο υβρίδιο πεδιλόμποτας που δένει στον αστράγαλο?

πόσους κοντούς βλέπουμε με άσπρο capri και τριχάρα?

και πάει φρίττωντας...

αυτό που πάντα αναρωτιέμαι είναι
"τι σκεφτόταν όταν έριχνε την τελευταία ματιά
πριν βγει στον δρόμο?"

προφανώς κάτι έστω αποδεκτό...
για να μην πω ότι λένε
"φτου σου κοπελλάρα μου" ή
"γειά σου μάγκα μου"...

η ομορφιά είναι ό,τι πιο υποκειμενικό παίζει!

μετά μπαίνει και το άλλο ανέκδοτο:
η ανάγκη του καθενός να πει κάτι.
άλλοι ψάχνουν το πιο καλαίσθητο για να γίνουν καλύτεροι
άλλοι το πιο άσχημο για να αστράφτουν
(εδώ βλέπε και φιλίες ορισμένων γυναικών)
άλλοι μόνο το μυαλό
κι άλλοι γουστάρουν το περίεργο.

περί ορέξεως λοιπόν αχταρμάς.

δεν μου αρέσει η υπερβολική άνεση εκτός κλαισθησίας.
με εξοργίζει η πρόστυχη επιβολή της εμφάνισης
και για να πω και το ανάποδο,
με ξεκαβλώνει εντελώς η ωραιοπάθεια.

κανείς δεν θάπρεπε νάναι ανασφαλής.
γεννιέσαι με κάποια γνωρίσματα,
έχεις όοοοοολον τον χρόνο να μάθεις να τα 'φοράς',
enjoy yourself.

το άλλο άκρο όπου λατρεύεις τον εαυτό σου no matter what
είναι το ίδιο απωθητικό.
σε εμφάνιση ή σε μυαλό.

λίγοι οι άνδρες που δεν αντέχουν το μυαλό σε γυναίκες?
λίγες οι γυναίκες που το αποδέχονται?

θα κλείσω λέγοντας ότι είναι ψιλοκατάρα
νάσαι όμορφη και πνευματώδης...
(αλλά και πάλι υποκειμενικό είναι
οπότε πάμε πάλι απο την αρχή...)

καλημέρα και καλή μας εβδομάδα
χχχχχχχχχχχχχχχχχχ

koulpa είπε...

Nα μαι πάλι.. η πολυτέλεια του ελαφρού προγράμματος.. ευχαίρια πρετιμασίας του μεσημεριανου.. (μμμμμ.. μπριζόλες και ρύζι).. και εκμετάλευση της αναμονής..:):)
μαθαίνοντας να διαβάζω τα ελληνικά σχεδόν μόνος.. αντιστοίχησα αυθέραιτα τους ήχους με τα σύμβολα.. βελτιώθηκαν λίγο με τα χρόνια.. αλλά και καμιά δεκαετία αγγλικών χαρακτήρων με απόκαμαν.. το κόλπο είναι όπως εγώ ουσιαστικά οπτικοποιώ την ομηλία μου.. και ο αναγνώστης μου να υχοποιέι το γραπτό μου..:):)
χαχα ποσο δίκιο είχε ο ζίκος.. επιχήρησα να το αναλύσω και στατιστικά.. το ερώτημα "αρνάκι γάλακτος με παρέα ή προβατίνα μόνος σου;" είναι πολύ παλιό.. εγώ ώς αν αφορά στο φαγητό για καθαρά πρακτικούς λόγους θα επέλεγα το δεύτερο.. γι όλα τα άλλα παληνδρομώ..:):)
χαχα ξεκαρδερινοντιβάκι μου.. καμία προθεση κοπ΄λιμέντου ή υπερβολής:):)
χαχα πλέω μεθ'ορμής ακαθέκτου.. αλλά την χρησημότητα του πομπού την ορίζει η ύπαρξη δεκτών.. αν εγώ εκπέμπω FM και οι υπάρχοντες δέκτες είναι ΑΜ.. δεν έχω λόγο ύπαρξης.. το ότι εσείς μπένετε στον κόπο.. μου δίνει κάποιο λόγο..:):)
χαχα ακολούθησα το λίνκ του spy.. αναφέρθηκα κι εγώ ακροφυγώς στις διαστάσεις..:):)
όσο για τη maya.. μόνο μιά ανάστολή.. άντε και συνηθίζεις μιά φορεσιά με μικρές.. βήμα βήμα.. άλλαγες για 40τόσα χρόνια.. και ξάφνικά έχεις μιά αλματώδη αλλαγή.. ε θέλει λίγο χρόνο να νιώσεις στα ρούχα σου..:):)
για να δώ μήπως ήλθε ο αράπης στο φαί..:):)
την καλησπέρα μου:):)

diva είπε...

xkont
Η ένωση περιέχει την τομή. Στις πιθανότητες όμως (οι οποίες προσεγγίζουν περισσότερο από ό,τι η έννοια του συνόλου, τις σχέσεις), η τομή αφαιρείται.

Το "παραπάνω" του συνόλου κυρ Ντυρκάιμ, είναι το κενό. Σπουδαία ποσότης..

Υ.Φ. Σιγά μην αφήσουμε τα άπειρα και τα κενά απέξω..απ'αυτούς είμαστε:-ρ
Απορώ μάλιστα πώς δεν έσκασε ακόμα μύτη ο sweet lolipop να συμπληρώσει..

diva είπε...

geokalp
Το τραγικό είναι πως και να υπήρχε δεύτερη ευκαιρία, πάλι την ίδια εντύπωση θα εισπράτταμε!

diva είπε...

adaeus
Το'ξερα εγώ πως η επιλογή σπουδών (μαθηματικά) θα μου κατέστρεφε τη φιλοσοφία για τη ζωή..
Η ωδή στον έρωτα..τι κρίμα να στέκει στον δικό μου κομεντοχώρο...(σαν δεσμίδα από σκόρδα στο μπαλκόνι της μαμάς μου, τον αντιλαμβάνομαι τον άτιμο τον φτερωτό)

diva είπε...

Miss auburn
Δεν διαφωνώ σε τίποτα μαζί σας, γενναία μου.
Αλλά κι αυτό το mind fuck (ουπς!) μη θαρρείτε είναι και τίποτα σπουδαίο.
Σιγά.
Υπερτιμημένο κι αυτό.
Ναι, παρουσιάζεται, αλλά πόσο διαρκεί;
Θυμήθηκα έναν φίλο μου ο οποίος ενθουσιασμένος μία μέρα με ζάλιζε:
- Σου λέω δεν καταλάβαμε πώς έγινε! Η κουβέντα! Οι ατάκες! Η μυρωδιά! Το βλέμμα! Αυτή η γυναίκα με ήθελε σαν τρελή! Αυτή! Αυτή κοιμήθηκε μαζί μου!!
- Εντάξει. Σκέψου πως μία φορά το έκανε και πολύ πιθανό να μη το ξανα-επιχειρήσει.. οπότε..ξεπέρασε το και χαλάρωσε,θα πάθεις τίποτα..
του απάντησα...

[Επιβεβαιώθηκα]

diva είπε...

Πεταλούδι maya
...
Τι να συμπληρώσω τώρα εγώ;
Πες μου τι;!

[ φτου μας πεταλούδι μου!]
χχχ

diva είπε...

koulpie μου
Άλλος από δω μετά το πεταλούδι που θα με ισοπεδώσει σε έκφραση και νόημα..
Τι κάθομαι και γράφω χίλιες τόσες λέξεις..
Εσείς τα λέτε πολύ καλύτερα από μένα..

[γάργαρο νερό τα νοήματα και οι ήχοι των νοημάτων σας κουλπίε μου]

Shades είπε...

Μπούρδααααα-Καραβάγκοοοοοο ειποποίιιιαααα ρεεεε!!!!!!
Η κυρά έκανε ποστ για ΤΟΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..... τρέχααααααα!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μα ο Γουόλτερ ήταν σέξυ
βασανιστικά αλλά ήταν...

(τα άλλα που γράψατε τα διάβαζα προσεκτικά αλλά με αγχώσατε με το φράγμα των 65 που δεν έσπασε και σταμάτησα να διαβάζω)

adaeus είπε...

Περίμενε να σε καρφώσει με το βέλος του, ή κοινώς να σου ρίξει μία κατακέφαλα και θα σου πω εγώ!!!!!
Καληνύχτα σας :))))

diva είπε...

Shades
:-)
Νομίζω πως μου ..κρατάει μούτρα ο πρόεδρος και μόνο εξαιτίας των φωτό που "ανεβάζω"

diva είπε...

Κ.Κ.Μοίρης
Το χειρότερο είναι πως ο πήχης πλέον είναι πολύ ψηλά..
Μετά από σένα, ποιος;

[..νομίζω πως αυτές τις μέρες, έσπασε το φράγμα..ξε-αγχωθείτε]

diva είπε...

adaeus
Μόλις συνήρθα από το τελευταίο strike..
Ευχαριστώ λοιπόν το σύμπαν για κάθε πρόθεση ..αλλά δεν θα πάρω
:-)
Δώσαμε, Δώσαμε..
Καλή μας ημέρα:-)

Unknown είπε...

Μην αναλωθείς όμως στο να αρέσεις στον εαυτό σου γιατί την έκατσες...

diva είπε...

Drthr
Είσαι σοφός.
Θέλει αρετή και επίγνωση.
[Και τέλος πάντων ..ας το λέμε από μέσα μας!]

Albus Genius είπε...

΄Εχετε δίκιο απόλυτο,δεν έχω να προσάψω τι.Γιατί τί θέλεις κυριέ μου με 1,74 όταν είσαι 1,50 με τα χέρια στην ανάταση; Να μην είσαι καμμιά δεκαριά πόντους ποιό ψηλός να μπορεί να σταθεί και μια γόβα στιλέτο.Να μην γυμνάζεσαι;Μα πως μπορείς να σταθείς; Να μην ημπορείς λόγω μέσης αγύμναστης και βραχιόνων να την πάς μια βόλτα στη παραλία μεταφέροντάς την επί της αγκάλης σου.Να μην μπορείς να κάνεις ούτε μια επανάληψη των 100 κιλών στο πάγκο;Και πως θα την υπερασπισθείς αν ιταμοί καλοκαιρινοκυνηγοί επιτεθούν ε! πώς; Να μην γνωρίζεις μια πολεμική τέχνη ,ένα καράτε,ένα αικίντο,ένα τάι τσί ένα κάτι τέλος πάντων.Ε! δεν πρέπει νάσαι και λίγο έξυπνος, έστω στο μέσο όρο και χωρίς μέσον βαθμολογίας. Πολύ σωστά τα θέτετε ντίβα μου και τα υπόλοιπα είναι πρός κάλυψιν αδυναμιών. Να υπάρχει αρμονία.

diva είπε...

Αγαπητέ Albus
1. Ένα και πενήντα είναι ολίγον εκτός..αλλά η μητέρα μου "περνά" ένα κεφάλι τον πατέρα μου και νομίζω τα γούστα είναι κληρονομικά:-)
2. Απεχθάνομαι - την πλειοψηφία- των αντρών στα γυμναστήρια. Θυμίζουν "χήρες" στο κρεβάτι..κι όλο βογκούν
3. Στην παραλία δεν θέλω να με κουβαλά κανείς. Πού και που θέλω κάποιος να κουβαλά το λαπτοπ -αν γίνεται- μόνο
4. Αλίμονο σε όποιον μου επιτεθεί. Κάνω κικ μπόξινγκ
5. Έξυπνο ναι. Θα τον ήθελα.

Αλλά πάνω από όλα θα ήθελα να με λατρεύει σα θεά και να με νοιάζεται σαν να'μαι παιδί.
Εκεί άλλωστε εντοπίζεται και το ουτοπικό.

Ανώνυμος είπε...

色情影片,貼圖,A片,情色論壇,成人遊戲,免費影片,色情遊戲,情色網,成人影城,微風論壇,走光,美女遊戲,免費成人影片,小遊戲,視訊聊天,性愛,小遊戲區,遊戲基地,免費視訊,hi5,小遊戲,情色論壇,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,免費視訊聊天,遊戲基地,hi5 tv,85cc免費影城,成人影城,色情網站,微風,a片,免費A片,plus論壇,微風論壇,愛情小說,正妹,ut聊天室,a383,伊莉,自拍,嘟嘟情人色網,A片,寄情築園小遊戲,貼圖,aio,色情影片,我的遊戲口袋,視訊美女,情色a片,a383,成人遊戲,微風論壇,成人文章,成人影片,好玩遊戲區,18成人,中部人聊天室,麗的色遊戲,情趣用品,成人文學,美女交友