Παρασκευή

e-diVa accepted the invitation [European Parliament]

Παρασκευή Πριν λίγες ημέρες έλαβα την παρακάτω πρόσκληση:
"
ΕΥΡΩΠAΪKO KOΙNOBOΥΛΙO
Αγαπητέ Blogger,
Οι ευρωβουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε σε μία διήμερη ενημερωτική επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, μεταξύ 7-9 Σεπτεμβρίου 2008 (Κυριακή με Τρίτη), με ευρύτερη θεματική την ελευθερία έκφρασης, πρόσβασης και δράσης στο διαδίκτυο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης , προγραμματίζουμε μία σειρά συναντήσεων με, μεταξύ άλλων, τους Ευρωπαίους Επιτρόπους που είναι υπεύθυνοι για τις Πολιτικές Ελευθερίες και τα πνευματικά δικαιώματα, τον Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Αρχής Προστασίας Δεδομένων κ. Π. Χιούστινξ, τον εκπρόσωπο του Statewatch κ. Τ. Μπάνιαν, εκπροσώπους άλλων σχετικών ΜΚΟ καθώς και ευρωβουλευτές από διάφορες χώρες με ιδιαίτερη ενασχόληση με τα παραπάνω θέματα.
Επιδίωξή μας είναι να υπάρξει μία ανοικτή ανταλλαγή απόψεων και αλληλοενημέρωση που να οδηγήσει σε απτές προτάσεις για τη θωράκιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών στο διαδίκτυο, που σήμερα, δυστυχώς, αμφισβητούνται ολοένα και περισσότερο από κυβερνήσεις και ιδιώτες εντός και εκτός ΕΕ.
Παρακαλούμε θερμά να επικοινωνήσετε, το συντομότερο δυνατόν (ως τις 30 Ιουλίου) , με …….. για να επικυρώσετε τη συμμετοχή σας και να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες της επίσκεψης. Τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής σας στις Βρυξέλλες καλύπτονται πλήρως από την Ευρωπαϊκή Σοσιαλιστική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να σας υποδεχτούμε στις Βρυξέλλες. Προσβλέπουμε στη θετική σας ανταπόκριση."
..
Θεώρησα την πρόσκληση ιδιαιτέρως τιμητική , ύστερα από 12 περίπου χρόνια παρουσίας μου στο διαδίκτυο
και φυσικά την αποδέχθηκα.