Τρίτη

This is Web 2.0 [U r either in it or out of it]

Τρίτη
Το προφίλ μου στο facebook είναι ..ανοικτό. Αυτό σημαίνει πως όποιος έχει facebook account , ακόμα και αν δεν είναι friend of mine , μπορεί να δει τα μηνύματα και τους συνδέσμους στο status μου, όπως επίσης μπορεί να παρακολουθήσει τις συζητήσεις στα σχόλια βλέποντας μόνο το όνομα [και όχι το επίθετο] αυτού με τον οποίο συνομιλώ.

Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιώ το facebook για να προωθήσω τα post μου. Κάποιες άλλες φορές για να γράψω μια ατάκα..εκτόνωσης.
Το θέμα είναι πως συχνά σε αυτά τα "μέρη" γίνονται εκπληκτικές συζητήσεις [και εκπληκτικά επικίνδυνες, ειδικά για όσους δεν γνωρίζουν την επικινδυνότητα των social media τα οποία στηρίζονται στην δημόσια έκθεση είτε πρόκειται για ανοικτά είτε για κλειστά προφίλ]

Αυτές τις ημέρες έγραψα δύο πράγματα μέσα σε συζητήσεις που δρομολογήθηκαν από τα status μου, τα οποία θα ήθελα να ..αποθανατιστούν [ή απαθανιστούν] εντός του ιερού βλογοτόπου μου.

State 1. Ένα IT magazine που δεν βρίσκεται στο web δεν μπορεί να θεωρείται tech magazine αλλά φυλλάδιο super market
[οκ, το ξέρω πως ακούγεται υπερβολικό, αλλά η αλήθεια ανέκαθεν παραμόρφωνε την αίσθηση που μας αφήνει το ελαττωματικό μας matrix κι αυτό μπορεί να μην είναι..πολύ καλό αλλά είναι..αφυπνιστικό]

State 2. "Εάν αποστείλω [ή αποστείλλω] μία επιστολή ως e-diva στο περιοδικό σας, λέγοντας την γνώμη μου για εσάς, θα την δημοσιεύσετε; This is Web 2.0 / U r either in it or out of it"
Το έγραψα και το εννοώ


[Δυο ποστ σε μια μέρα κι είμαι και άρρωστη. Go figure.]

Αύριο θα πάω πάλι σε ένα συνέδριο αλλά ευτυχώς αυτό δεν γίνεται στο εξωτερικό και δεν είναι επί πληρωμή.
Όχι δε θα σας λυπηθώ. Θα σας ενημερώσω κατά το βραδάκι.


Μάγια; Ντεπόν!4 Τόλμησαν:

Unknown είπε...

Τί λες...
Περαστικούλια.
(Δεν ξέρω αν οι σύνεδροι θα συμφωνούσαν μαζί μου though...)

diva είπε...

Δεν απαντώ:-/

CyberEddie είπε...

περαστικααααααααααααααααααααα

diva είπε...

Ευχαριστώ πολύ :-) Όλα υπό έλεγχο