Πέμπτη

Web -these days- is an experimental spintronic matrix

Πέμπτη
Έχω ολοκληρώσει αισίως τα 3/4 της εργασίας μου, οπότε άξιζε η μία ώρα ύπνου που αφαίρεσα ώστε να δημοσιεύσω έναν πλούτο πληροφορίας στο We Go Web για την Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση.
Αυτό που συντηρεί δε τον ενθουσιασμό μου δεν είναι μόνο η ανάρτηση σε χώρο μου ενός τέτοιου πληροφοριακού υλικού από εξαιρετικούς επιστήμονες όσο η διαδραστικότητα που λαμβάνει χώρα εφόσον ένας εκ των αρθρογράφων ήδη έχει απαντήσει σε σχόλια τόσο στη σελίδα του We Go Web όσο και στο facebook profile μου.

Επόμενος παλμός ρολογιού [ Η θεματική ενότητα φέτος θα μου αφήσει πολλά κουσούρια-το βλέπω να συμβαίνει και δεν ξέρω αν θέλω να το ελέγξω]
Spintronics η επόμενη κατάσταση παραγωγής ηλεκτρονικού υλικού. Πιθανότατα σε καμιά πενηνταριά χρόνια βέβαια εφόσον από τη μία πλευρά έχουμε ένα απόθεμα hardware που πρέπει να πωληθεί και από την άλλη, πρέπει αναγκαστικά να φτάσουμε το σημείο tilt θερμοκρασίας που θα προκαλέσει η ολοένα και αυξανόμενη σμίκρυνση των δυαδικών δομικών στοιχείων.

Toggle [σημαίνει συμπλήρωση/αντιστροφή κατάστασης]
Τώρα πλέον που γνωρίζω πως επιστημονικώς κάποιος λαμβάνει καλύτερα τα μηνύματα από το δεξί αυτί, μπορώ να προχωρήσω στη ζωή μου με έναν προβληματισμό λιγότερο.

Toggle ξανά
Εδώ και πολύ καιρό προσπαθώ να βρω κάποιον να γράψει στο We Go Web για δύο ενδιαφέροντα θέματα. Το affiliate marketing και το Ελεύθερο/Ανοικτό Λογισμικό. Κι εφόσον δεν έχω καταφέρει να ανακαλύψω πομπό και συντάκτη αυτών των πληροφοριών, έθεσα τα ζητήματα στην ατελείωτη λίστα των προσωπικών μου To Do.
Περί Affiliate marketing , πληρωμένων link και ανηθικότητας στην απουσία δήλωσης αυτών, εδώ , εδώ και εδώ.
Φυσικά γνωρίζω ήδη την αντίδραση όσων ασχολούνται με το κερδοφόρο αυτό "άθλημα". "Τα έντυπα και οι εφημερίδες δηλώνουν τα πληρωμένα τους κείμενα;"
Oh guys..βαρέθηκα αυτή την βρεφική αντίδραση της σύγκρισης κάθε φορά.
Τα έντυπα κάνουν την δουλειά τους. Κάνετε κι εσείς την δική σας. Δώστε κάτι διαφορετικό ώστε να πειστεί ο κόσμος για την δυνατότητα, την δυναμική και την ισχυρότερη αξιοπιστία των ηλεκτρονικών δημοσιεύσεων.
Το γεγονός πως κάποιος δημοσιεύει στο web [με όλες τις δυνατότητες που αυτό του παραχωρεί] δεν τον καθιστά de jure στρατηγό/νικητή των εντύπων [plz δηλαδή..τέτοιες συμπεριφορές βλέπουν τα έντυπα και ξεκαρδίζονται μαζί μας]

Toggle in the marketing matrix
Δια μέσου της φούσκας των social media [ σημείωση: τα social media έχουν δύναμη- οι χρήστες με την άγαρμπη διαδικτυακή τους συμμετοχή τα αποδυναμώνουν], χαμός γίνεται αυτό το διάστημα με τις προσπάθειες πολλών να μιλήσουν και να πείσουν περί του Online Marketing.
Βεβαίως , όπως έχω δηλώσει παλαιότερα, η εποχή "έχω κι εγώ ένα site /έλα μια βόλτα" έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Αλλά όλη αυτή η έκρηξη "ειδοποίησης" του κοινού για το επόμενο βήμα της ύπαρξης τους στο web , μου μοιάζει με game in the OS of matrix για τον ελεύθερο χρόνο του χρήστη/πελάτη.
Παρ'όλα αυτά, βρήκα ένα υλικό πληροφορίας [υπάρχουν εκατοντάδες και θα εμφανιστούν χιλιάδες] και το παραδίδω.

Preset=0, clear=0 και προχωρώ ολοταχώς στην ολοκλήρωση της εργασίας [από την διόρθωση της οποίας ελπίζω να γλιτώσουν τα εγκεφαλικά κύτταρα του καθηγητή μου] καθότι με περιμένει στην στροφή ένα σοβαρότατο brainstorming για το πώς η ιδέα κάποιου μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Boy i adore this spintronic matrix-so full of toggles that make u believe even in a purple snow.