Πέμπτη

Λίγο sex στα πεταχτά

Πέμπτη
[εικόνα εδώ, το κορίτσι της φωτό αλλού-
διότι ημείς εδώ δεν κοροϊδεύουμε τους αναγνώστες μας]

Εδώ και μέρες σκεφτόμουν να επισκεφθώ το site της Έλλης Στάη, την οποία επανειλημμένως έχω δηλώσει πως θαυμάζω [καθένας με τα βίτσια του].
Είχα διαβάσει βέβαια τις εκρήξεις δυσαρέσκειας για την σχεδίαση του χώρου από τους γ-κουρού [οι τυροπιτούλες του ελληνικού νέτ] αλλά μια γρήγορη ματιά που έριξα μου επιβεβαίωσε πως πρόκειται για ένα site με τη δική του ταυτότητα (σχεδιαστικά), κάτι το οποίο σήμαινε αναπόφευκτα πως με την λειτουργία θα επερχόταν ολοκλήρωση της διαδικτυακής προσωπικότητας [όπερ, διορθώσεις].

Αυτό που δεν είχα προσέξει καθόλου όμως [στη γρήγορη ματιά] ήταν το περιεχόμενο.

Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να εκδράμω εις τας υπαίθριας περιοχάς του ellispoint, συνεχίζοντας μετά από δύο χρόνια σχεδόν την ιστορία έτσι όπως αποφάσισα να την καταγράψω.
[Όλη εκείνη η σειρά ποστ/αναλύσεων είχε δοθεί μάλιστα μαζί με τα σχόλια τότε, ως pdf under creative commons κι αυτό το δηλώνω γιατί πολύ μου[εις τη νι] κουνήθηκαν πως ήτο οι πρωτοπόροι του αθλήματος. Οι παλαιοί αναγνώστες μου μπορούν να το βεβαιώσουν]

Βρέθηκα λοιπόν σε ένα από τα πολλά άρθρα περί Αποδείξεων [το σύγχρονο ανέκδοτο που θα σώσει τον ιερό τόπο μας από την φοροδιαφυγή] όπου μάλιστα ξεπερνώντας την απέχθεια από τα αποσιωπητικά [tip: κάθε συνειδητοποιημένος γνώστης συγγραφής στο διαδίκτυο γνωρίζει πως τα αποσιωπητικά δηλώνουν είτε συγκινησιακή φόρτιση σε συναισθηματικό ποστ είτε αδυναμία έκφρασης] θέλησα να αφήσω και σχόλιο διότι κάποιος τέλος πάντων όφειλε να υπερασπιστεί τον έρμο γάιδαρο του Χότζα ο οποίος απουσίαζε παντελώς από το κείμενο ενώ υπήρχε στην μαρκίζα του τίτλου [μιλάμε για πολύ ντιπ θίνκινγκ δηλαδή].

Τότε αντιλήφθηκα πως στον χώρο των σχολίων μπορούσα να εισάγω το όνομα ή ψευδώνυμο μου καθώς και το e-mail μου αλλά όχι τον διαδικτυακό μου χώρο, κάτι που για μένα αποτελεί σημαντικό στοιχείο διαδικτυακής ταυτότητας.

Πριν αποχωρήσω απογοητευμένη όμως, έκανα ένα ακόμα [λάθος] κλικ οπότε και βρέθηκα σε άλλο ένα άρθρο για τις Αποδείξεις, το οποίο χαρακτηρίζω ως το χειρότερο [ανώνυμο-γουάι;] κείμενο που έχω διαβάσει ποτέ στα 13-14 χρόνια που κυκλοφορώ στο ουέμπ.
Διαβάστε το με δική σας ευθύνη.

Συμπαθεστάτη κυρία Στάη,
έχω ζήσει τους τρόπους με τους οποίους μία αγέλη ανοήτων μπορούν να πείσουν κάποιον έξυπνο αρχηγό να αποδεχτεί και να επικυρώσει με παραγωγή την δημιουργία άθλιων έργων.
Μην κάνετε το ίδιο σφάλμα.

Και αλλάζουμε στάση

[διότι εάν δεν το καταλάβατε, ο τίτλος και η αναφορά στο σεξ δεικνύει τα πηδήματα στη νοημοσύνη που επιχειρούν και κατορθώνουν ενίοτε διάφοροι να επιτύχουν]

Σε μία συνέντευξη που φιλοξενήσαμε στο We Go Web , μετά την ανάρτηση του κειμένου, προέβην σε διορθωτική συμπλήρωση εφόσον έτσι οφείλαμε μετά την παρατήρηση της κυρίας Σωτό Μητρόγλου [η φιλτάτη sotomi του ουέμπ], καθότι τα σεμινάρια που διοργάνωνονται [επί πληρωμή] σαφώς και δεν φέρουν μόνο τη σφραγίδα του IAB αλλά και του Ινστιτούτου Επικοινωνίας στο οποίο διαφεντεύει η προαναφερθείσα προσωπικότητα του διαδικτύου.

Επισκέφθηκα λοιπόν σήμερα τη σελίδα του ΙΑΒ ώστε να ενημερωθώ για το πρωτοποριακό έργο τους στη χώρα των Φλίντστοουνς, οπότε και "έπεσα" σε έναν ακόμα διαδικτυακό γνωστό [Νίκο Αναγνώστου, τον συμπαθή nikan] με τον οποίο διέρρηξα τις σχέσεις όταν κάπου κάποτε εξανέστην υπερβολικά με την υποκριτική [κατ'εμέ] δήλωση: "δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους επισκέπτες/σχολιαστές ως πελάτες]

Μόνο που 290 ευρουδάκια [310- ανέβηκε η συμμετοχή...] για 8-ωρο μάθημα [ούτε καν ιδιαίτερο] για μονοήμερο σεμινάριο που αφορά [τα blog και το twitter] μου φαντάζουν ως ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό οπότε και επιβεβαιώνω την υπερβολική παλαιά υποψία μου.

Κατά τα άλλα εύχομαι βίον ευτυχή δημιουργικό και σεμιναριακό αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ fan του sex στα πεταχτά.

Καλημέρα σας


8 Τόλμησαν:

lavellize είπε...

Είχα διαβάσει βέβαια τις εκρήξεις δυσαρέσκειας για την σχεδίαση του χώρου από τους γ-κουρού [οι τυροπιτούλες του ελληνικού νέτ]

δε νομίζεις ότι ειναι λίγο προσβλητικό αυτό για όσους έγραψαν review για το ellispoint.gr?

diva είπε...

Είναι υπερβολικό. Όχι προσβλητικό.
Πέραν τούτου συνεχώς δηλώνω πως υπάρχουν σε κάθε χώρο εξαιρέσεις.

koulpa είπε...

μμμμ.. σε κάποια εκπομπή την είδα.. στο όλα νομίζω.. και πήγα στη σελίδα.. αλλά με ξέρετε.. έυκολος άνθρωπος ειμαι.. δε βρήκα κάτι να με ενολήσει.. αλλά μιά και δε ξαναπήγα.. φαινεται ούτε και κάτι να με ενθουσιάσει.. :):)
όσο για τα άλλα δε σας προλαβαίνω.. όσπου να συμπαθήσω και να αντιπαθήσω κάποιον περνούν χρόνια.. :):)
την καλησπέρα μου :):)

pølsemannen είπε...

300 Ευρά το κεφάλι για βλογοτουίτερ; Γουάου!

Δηλαδή έχει "μαμ" η δουλειά!

Εγώ γιατί κάθομαι;

Χμμμ... μάλλον διότι δεν θα μπορούσα να αντέξω άτομα που θα έσκαγαν μια 300σάρα για σεμινάριο βλογοτουίτερ, αντί για πιτόγυρα με μπίρες! :D

ΥΓ.

Εκ της προελεύσεως της εικόνος να υποθέσω ότι αποφασίσατε να το ρίξετε στο μπόντυ μπίλντιγκ όπως η αλλοδαπή ιστολόγος; ;)

diva είπε...

koulpa
όπως έγραψε και ο πρώτος σχολιαστής υπήρξαν αρκετοί που έκαναν review του ellispoint , μόνο που οι "ειδικοί" γράφουν "ειδικά" και ο τρόπος που βλέπει ένας απλός χρήστης έναν διαδικτυακό χώρο είναι σχεδόν ολότελα διαφορετικός από ό,τι ο τρόπος που "βλέπει" ο "ειδικός".
Το ellispoint -εν πάση περιπτώσει- έχει άθλια κείμενα.
Αυτό με τις συμπάθειες και αντιπάθειες δεν το κατάλαβα, για να είμαι ειλικρινής.
Εγώ απλώς αναφέρω τα γεγονότα και πώς κάποιοι άνθρωποι με επιβεβαιώνουν με την πάροδο του χρόνου:-)
Καλημέρα

diva είπε...

Σεβασμιότατε
τα πάντα όλα μπορούν να αποκτήσουν χρηματική αξία [ακόμα και το αδιάφορο..πεζοδρόμιο]
και τέλος πάντων σαφώς και θα μπορούσατε ακόμα κι εσείς να παραδώσετε μαθήματα βλογοτουίτερ αρκεί να περάσετε από τα σωστά κονέ [καταλαβαίνετε πως δεν τίθεται θέμα ικανότητας-ικανότητα ως προς τι νταμ ιτ?].
Όσο για πελατειακό κοινό, αυτό υπάρχει πάντα.
[Δεν είδατε πόσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ; Ο κόσμος πείθεται για οτιδήποτε]

[Σαφώς κι έχω κάνει ένα δυναμικό come back στο gym αλλά ε ας μην κοροϊδευόμαστε..απέχω από την όψη της κυρίας της φωτό. Κι από τα πιτόγυρα απέχω. Πίκρα]

πελάαατες μου
;-)

So_Far είπε...

Όντως άγριο σεξ τα 310 Ε, λέω να πάμε να τα φάμε αλλού
μην με παρεξηγείς μια πεζή μηχανικός είμαι και ενίοτε ... Αστέρω, αλλά τόσο εύκολα 310 Ε δεν έχω βγάλει ...
Το site to είδα, όταν ήμουν στο εξωτερικό, πολύ προσωποπαγές το βρήκα στην εμφάνισή του, ήθελα κάτι πιο δημοσιογραφικό και όχι στο στυλ της σιδηράς κυρίας της δημοσιογραφίας.
Εξάλλου όσοι το διαβάζουν ξέρουν τη δημοισογραφική της πορεία.
Την καλημέρα μου !

diva είπε...

Λαίδη So Far , πάντως στο σεμινάριο για τα digital media στη Βαρκελώνη , πλήρωσα περίπου 400 ευρώ συμμετοχή [κι όσο να πεις ..άκουσα και συνάντησα προσωπικότητες από μεγάλες εταιρείες]
Κατά τα άλλα.. οι θεοί του ουέμπ να βάλουν το χέρι τους [διότι το ποίμνιο βάζει το χέρι στην τσέπη]

Περί της Έλλης και του site:
Είναι ολοφάνερο πως η γυναίκα δεν έχει ιδέα όχι μόνο από διαδίκτυο αλλά και από το έργο που παράγουν οι συνεργάτες της.
Πρόκειται για άλλη μία περίπτωση τυφλής εμπιστοσύνης σε ά-χρηστους.

Καλημέρα κι από εδώ :-)