Τρίτη

Ο Ελληναράς του net

Τρίτη
- - - Τα σχόλια μου ---

Θεωρώ την πρώτη πρόταση του κειμένου [όχι, δε θα διαβάσω το υπόλοιπο] απολύτως προσβλητική δεδομένου πως μόλις αναδημοσίευσα περσινό μου βίντεο όπου σχολιάζω την ανωυμία στα μπλογκς [εκ των ένδον εφόσον είμαι μπλόγκερ]. Βεβαίως ίσως ο κύριος Αλ.... χαρακτηρίζει "ελληναρά" τον μη-μπλόγκερ, αλλά όπως και να'χει η υπερβολή ουδέποτε ήταν καλός σύμμαχος.
[Συνταγματικό δικαίωμα η ελευθερία έκφρασης άποψης και αναπόφευκτο βέβαια το κρίνεσθαι για τον καθένα]


Με ενόχλησε ο χαρακτηρισμός "Ελληναράς του καφενείου" Με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσα ακόμα και αν γράφατε για τα παιγνίδια στο web.
Ποιος είναι δηλαδή ο ελληναράς του καφενείου; Και γιατί δεν μπορεί να έχει άποψη;


Εσείς εκτίθεστε και έτσι με επιβεβαιώνετε. Ο χαρακτηρισμός Ελληναράς του καφενείου σας περιλαμβάνει; Δεν το διευκρινίζετε. Σας παρακαλώ. Δεν είμαστε ηλίθιοι κι εσείς ο έξυπνος. Δεν έχετε το δικαίωμα να χαρακτηρίζετε κανέναν πολίτη αυτής της χώρας Ελληναρά του καφενείου. Ειδικά μέσα στο net.


Προφανώς δεν αντιλαμβάνεστε κύριε Παντελή πού είναι το κακό, για αυτό και αναδημοσιεύσατε το κείμενο.
Κι εγώ προφανώς θεωρώ πως υπάρχει απλά ο "Τζάμπα μάγκας της Υφηλίου" κι επειδή υποστηρίζω θερμά την έκφραση άποψης [ειδικά στο γουέμπ] για αυτό και εκδήλωσα ενόχληση.
Ήμουν αρκετά σαφής.

Και τώρα με προσβάλλετε και εσείς. Σας ευχαριστώ θερμά.
Μόνο που εγώ εξέφρασα ενόχληση για την πρώτη πρόταση και τόνισα πως όποιο και να ήταν το θέμα, την ίδια ενόχληση θα ένοιωθα από τον χαρακτηρισμό.
Όπως και να έχει σας ευχαριστώ που επιτρέψατε σε μια Ελληνίδα του Καφενείου του γουέμπ να εκφράσει άποψη. Αναδημοσιεύω στο μπλογκ μου.Πρέπει να είσαι τριών χρονών για να μην μπορείς να καταλάβεις πως αδιαφορώ πλήρως για το κείμενο αλλά θεωρώ απαράδεκτο τον χαρακτηρισμό και επ'αυτού ήταν οι ενστάσεις μου.
Οι προσβολές που δέχτηκα με επιβεβαιώνουν.

[Όχι, κύριε Παντελή. Δεν έχω σπουδάσει κοπτοραπτική και για αυτό ίσως μου είναι αδύνατο να πέσω στο επίπεδο της νοημοσύνης σας αν και πρέπει να σας πω ότι και οι κοπτοραπτούδες σε αυτή τη χώρα έχουν νοημοσύνη ..αλλά είναι φανερό πως εσείς τις θεωρείτε κατώτερης κοινωνικής τάξης και για αυτό προβήκατε σε τόσο ρατσιστικό χαρακτηρισμό [με διάθεση προσβολής δεν χρησιμοποιήσατε και αυτόν τον χαρακτηρισμό;] Συγχαρητήρια. Να χαρώ εγώ υπέρμαχους των μεταναστών!]

Update
Ολίγον άσχετο [?] αλλά αν είστε στο facebook διαβάστε τα σχόλια στο The Economist για την δολοφονία του Γκιόλια.
[αλλά..αν δεν σεβόμαστε εμείς οι Έλληνες τους πολίτες αυτής της χώρας..γιατί να το κάνουν οι ξένοι;]