Τρίτη

110111 To Do List

Τρίτη

Μια ημέρα που θα τελειώσει με δίωρο ραντεβού στο γιατρό είναι ντέφινατλι μία ειδική ημέρα [όχι δε θα κάνω λιφτινγκ + ναι θα επιζήσω].
Yet είναι και πολλά άλλα που "τρέχουν" αυτή την εβδομάδα λες και ξαφνικά κάποιος έριξε το κατάλληλο κέρμα στο τζουκ μποξ της ζωής.
I feel..lucky..i think.

Πάμε να δούμε τι δείχνει το πρόγραμμα εντός τειχών ουέμπ όμως.

Σήμερα [το βράδυ όταν επιστρέψω από το απόιτμεντ και με δεδομένο πως θα μπορώ να λειτουργήσω - που..γιατί να μη μπορώ;..θα φροντίσω άλλωστε ο γιατρός να περάσει πιο άσχημα από εμένα ώστε να διατηρηθεί μία κάποια ισορροπία στο σύμπαν κι αυτό θα μου δώσει αρκετή ικανοποίηση ώστε να στέκομαι δυνατή] θα κλείσω τη ψηφοφορία που "τρέχει" εδώ και καιρό στο divcast για το ερώτημα "γιατί δεν αγοράζουμε περιοδικά".
Το ποστ συγκέντρωσε επίσης αρκετά και ενδιαφέροντα σχόλια στο Linkedin Group μου και έχω ανακοινώσει πως θα κάνω βίντεο για το θέμα.
Ελπίζω να μπορέσω να το ετοιμάσω μέσα στην εβδομάδα. Πιθανότατα την Κυριακή πριν την επίθεση της 4ης εργασίας μου η οποία, κάτι μου λέει πως θα έχει σχέση με το Linux για το οποίο στην αρχή του Suse προ αμνημονεύτων ετών είχα γράψει στο ακατανόμαστο μαγκαζιν πως "δεν είναι επιλογή-είναι ανέκδοτο" και ορίστε τώρα πώς το σύμπαν με εκδικείται. πφ

Εντωμεταξύ θέλω να κάνω κι ένα Live divcast για να συζητήσουμε το θέμα "Πάγκαλος". Αυτοί όχι μόνο μας εμπαίζουν και μας διασύρουν διεθνώς αλλά μας προσβάλλουν επανειλημμένα θεωρώντας πως ακόμα κι η ψήφος που είναι η δύναμη μας δεν είναι αρκετή για να τους εξοστρακίσει σε ένα χώρο όπου θα έπρεπε να μαζεύονται όλοι οι πανύβλακες που μπαίνουν στη Βουλή αυτής της χώρας.
Επίσης στο live θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας για τους συνεργάτες κομμάτων που λειτουργούν στο ουέμπ άνευ disclaimer κι άλλα που πιθανότατα ο περισσότερος κόσμος δε γνωρίζει αλλά θα "λουστεί" διότι ο καιρός γαρ εγγύς για πολλά και πονηρά όταν υπάρχουν ..πλάτες.
Ι will let u know για το live. Θα γίνει αύριο ή μεθαύριο [να'μαστε καλά for start], κλασικά στο livestream του facebook page divcast  and yeah yeah i will spread the word. Stay tuned λοιπόν.

Εχθές τέθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα στο twitter το οποίο δημοσίευσα ως θέμα συζήτησης στο Open πια Linkednin group μου Creative Minds in Greek New Media και αναδημοσίευσα από εκεί [για αυτό το λέμε open] στο facebook profile μου.
Συλλέγω τις απαντήσεις και θα γράψω ποστ.
[ε, όχι. Δε θα αναφέρω το θέμα. Join me on facebook or Linkedin Group.]

Τα facebook page είναι δωρεάν κι υπάρχουν πολλά. Χάρηκα που υπήρξε ανταπόκριση στο how to ..fbml που ανάρτησα στο divcast. Αν το επιχειρήσετε και δημιουργήσετε κάτι, let me know!

Το twitter είναι " Η Αγορά του φιλοσοφείν..στο γόνατο" , yet αν δεν είστε εκεί, ρίξτε μια ματιά στο χώρο [video].

Αυτά τα ολίγα για αρχή κι αν θυμηθώ κάτι άλλο μέχρι το βράδυ i will post.


Those who have changed the universe have never done it by changing officials, but always by inspiring the people.
Napoleon Boneparte

Ciao.
6 Τόλμησαν:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Γράφεις: ότι το twitter είναι η αγορά του φιλοσοφείν..στο γόνατο. Λες και το φατσοβιβλιο είναι διαφορετικό. Και στα δύο αντικατοπτρίζεται -ίσως με διαφορετικές εκφράσεις- μια πενθούσα και αλαλάζουσα επαρχιώτικη κοινωνία, κύμβαλα αλαλάζουσα για τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους, τη στιγμή που η ίδια τους αντιγράφει.

diva είπε...

χμ.. Θα διαφωνήσω.
Στο facebook μπορώ να κάνω συζήτηση. διάλογο που παραμένει εκεί ώστε να την δουν οι επαφές μου οποιαδήποτε στιγμή.
Επίσης στην πλειοψηφία τους οι συμμετοχές έρχονται από άτομα τα οποία όχι μόνο έχουν ονοματεπώνυμο αλλά ακόμα και το σύνολο των απλών στατους του μπορούν να μου συστήσουν χαρακτήρα.
Στο twitter δεν υπάρχει σταθερότητα παρουσίας. Ένα μεγάλο ποσοστό όσων τουιτάρουν δεν έχουν blog/site.
"Πετούν" βεγγαλικά εντυπωσιασμού, παραπλάνησης, διαφήμισης, θυμοσοφίες κλπ and that's it.
Δε μπορώ να σεβαστώ το ίδιο κάποιον που μου παρουσιάζει τον εαυτό του σε έναν σταθερό χώρο και κάποιον που απλά κελαηδά κατά διαστήματα..

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κοίτα, βασικά εσύ έχεις επιλέξεις να έχεις φίλους στο facebook με ιστολόγιο και ιστοσελίδα και σου φαίνονται σοβαρότεροι. Εγώ έχω δύο ειδών φίλων: τους ιστολόγους και το λαό (πανάθεμά με). Οπότε κινούμε ανάμεσα σε δύο κόσμους και τους βλέπω και τους δύο. Για τη σταθερότητα παρουσίας δεν μπορώ να πω κάτι, δεν μπορώ να συγκρίνω.

diva είπε...

Δείμε μου εχμ..τι λες; Έχω 2230 φρενδς. όπερ κάθε καρυδιάς καρύδι.
Δεν το κρύβω άλλωστε πως σκοπός της παρουσίας μου εκεί είναι το spreading του περιεχομένου μου.
Όσοι από αυτούς έχουν σταθερή παρουσία [πόσω μάλλον με αναρτήσεις σε ιστοχώρο] πολύ γρήγορα δίνουν εικόνα του χαρακτήρα τους..

ο δείμος του πολίτη είπε...

Στο τελευταίο σίγουρα... Αλλά βρε αθεόφοβη μόνο τόσους φριεντς έχεις;

diva είπε...

haha:-) άφησε τα δείμε μου.. πίκρα