Σάββατο

Δια της πειθαρχίας επεμβαίνεις στο αποτέλεσμα

Σάββατο

Ξεκίνησα πάλι, against all odds , σε μια χώρα που δε σέβεται ούτε εκτιμά σπουδές , δουλειές, κόπους και θυσίες. Το πλάνο κι οι στόχοι δεν είχαν κανένα firewall. Καμία ασπίδα προστασίας. Ξεκίνησα πάλι λοιπόν. Το 2008. Με άγνοια κινδύνου δις κι ας ήταν μια δεύτερη εκκίνηση.


ΠΛΣ51 Ψηφιακά, Δίκτυα και Αρχιτεκτονική. Κούραση. Μετακόμιση. Προβλήματα. Υγεία. Εργασίες 8 στον αριθμό [ή 10; ..έχασα και το μέτρημα]. Δεκάδες status για IP και μάσκες. Για Πύλες που δεν άνοιγαν. Για εκείνη την άσκηση με το ρομπότ και τις πόρτες που φώναζα στο facebook Βαγγέεεεεεληηηη. Παρακολουθούσα άτυπα στη Θεσσαλονίκη. Εξετάσεις έδωσα στην Αθήνα. Χριστούγεννα είχα χτυπήσει.. tilt. Μου τηλεφώνησε ο καθηγητής. Assembly. - Τι δεν καταλαβαίνεις;- Τίποτα. - Ρώτα με και θα σου πω.
Πάλι δε κατάλαβα τίποτα. Όταν κλείσαμε το τηλέφωνο όμως ήταν λες κι έτσι όπως ήμουν σωριασμένη μες στο γήπεδο, κάποιος μου φώναξε Σήκω μωρέ. Το ήξερα πως ήσουν κι Εσύ εκεί.  Χτύπησα πέναλτι και μπήκε γκολ αφού κόντεψα να λιποθυμήσω βλέποντας πως πρώτα χτύπησε δοκάρι.

ΠΛΣ60 Βάσεις Δεδομένων, Sql, Php, Cloud Computing, Χρονοπρογραμματισμός, Σημαφόροι, Διεργασίες. Τι κάψιμο κι αυτό θεοί του Ουέμπ. Εργασίες 7 στο σύνολο. Τα πρώτα μου δεκάρια. Τρία. Ένα tilt μία φορά.Η καθηγήτρια βράχος. 40 σύνδεσμοι στο mail. Wtf? Θέλει να μ'εξοντώσει.-  Διάβασε κι αν δεν καταλάβεις εδώ θα είμαστε. Την ντρέπομαι να πάω να γράψω 5. 

Σύμφωνα με την κβαντομηχανική, δια της παρατηρήσεως επεμβαίνεις στο αποτέλεσμα. Το έγραψα πριν λίγες ημέρες στο twitter ως απάντηση σε κάτι φαινομενικό άσχετο.
Εχθές έδωσα ένα link για κάτι παρεμφερές.

Quantum mechanics is famous for saying that a tree falling in a forest when there's no one there doesn't make a sound.
Quantum mechanics also says that if anyone is listening, it interferes with and changes the tree.

Η κβαντομηχανική υποστηρίζει πως αν ένα δέντρο πέφτει σε ένα δάσος στο οποίο δε βρίσκεται κανείς, τότε αυτό δε κάνει θόρυβο.
Η κβαντομηχανική υποστηρίζει πως αν κάποιος βρίσκεται στο δάσος και ακούει τότε αλλάζει οπωσδήποτε το δέντρο.
[...]
Η ζωή είναι κβαντική. Όλα μπορούν να συμβούν. Κι οι επιλογές οφείλουν να υπηρετούν ένα σκοπό μονάχα. Το πείσμα πως διάλεξες να είσαι εκεί και πως στο δάσος κάποιος πειθαρχεί επιβάλλοντας ουσιαστικά επέμβαση σ'όλα τα αποτελέσματα. 

Αν όλα πάνε καλά σήμερα το απόγευμα, μένει μία χρονιά ακόμα που ήδη την διάλεξα και η διπλωματική που ακόμα δεν έχω αποφασίσει αλλά in web i trust πως δια της παρατηρήσεως θα προκληθεί κατάλληλο αποτέλεσμα. C u  κατά τις 10 το βράδυ.