Σάββατο

Αντίο λατρεμένο μου Acer

Σάββατο
Δεκατρία χρόνια σχεδόν μαζί λατρεμένο μου Acer, δε με πρόδωσες ποτέ.
Με κάτι παραπάνω από 500 μνήμη, άντεξες και Suse τότε προ δεκαετίας κι ούτε που αντέδρασες [εγώ ούρλιαξα μόνο] άντεξες και Corel και Fortran και Visio και C++ και Nero και και και ..κι ούτε που μου παραπονέθηκες, παρά μόνο πριν λίγο καιρό επαναστάτησες με το Tomcat που σου κοπάνησα και τρέχαμε σαν παλαβοί να βρούμε λίγη μνήμη παραπάνω.

Σε  πρόσεχα βέβαια κι εγώ ως κόρη οφθαλμού.
Παιγνίδια δεν έπαιζα ποτέ. Πειράματα έκανα αλλά πάντα με μέτρα ασφαλείας και πιστή ιέρεια των Windows δεν σε ξαναπαίδεψα ποτέ με ανέκδοτα [sic] λειτουργικά.Τίποτα δε μου ζήτησες. 
{δάκρυ}
Μόνο δυο format [Μόνο Δύο!] απαίτησες αυτά τα 13 χρόνια..σα νάζι..σα παράπονο γλυκό.
{δάκρυ}

Και σήμερα.. {χαρτομάντιλο χριστιανοί!} μπροστά στο notebook με το σαλεμένο [γαλλικό] πληκτρολόγιο λες και προσβλήθηκες και δε μπορούσες να αντέξεις την ντροπή της σύγκρισης.
Σου τίναξα λέει το τσιπάκι της κάρτας γραφικών στον αέρα. Εγώ η φόνισσα.

Αιωνία σου η μνήμη λατρεμένο μου Acer.{Και τώρα οι δυο μας σαλεμένο notebook...}6 Τόλμησαν:

javapapo είπε...

Ρε συ Ειρήνη να σου πω, αφού έτσι κι αλλιώς desktop χρήση κάνεις most of the item. Ιδιαίτερα στο σπίτι γιατί δεν αγοράζεις ένα εξωτερικό καλό monitor να το κοτσάρεις στο εκάστωτε laptop. Αντε καλές δουλειές...τι είναι HP ( α πα πα)

diva είπε...

Ρε συ Μέντορα ξεχνάς πως κάνω διπλωματική; Για άλλο λόγο δε χρειάζομαι οτιδήποτε φορητό αλλά ο acer με βόλευε.. είχε και xp που ό,τι πειραματισμούς και να έκανα, άντεχε.
Το notebook είναι δωράκι από τον αδερφό μου που βρίσκεται στα ξένα και τελικά μια χαρά μου έκατσε για την φάση που το χρειάζομαι :-)

koulpa είπε...

12 χρόνια;! καλή ζωή.. δεν συμφέρει η επισκευή;.. αχ με συγκίνησες παλιόπαιδο.. κι εμένα το toshibaκι.. το απολήτως πιό φθινό λαπτοπ πριν 8 χρόνια.. δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα.. μέχρι πριν 2-3 μήνες που δραπέτευσε από ένα σάκο που κουβαλούσα στο κεφάλι.. κι έσκασε στο μωσαικό.. δεν έσπασε τίποτα.. αλλά μάλλον κάτι έγινε με τη μνήμη.. και δεν έχω κατααφέρει ακομα να μαζευτώ να το ανοίξω να δω.. ελπίζω ακομα όμως.. ισως για να διατηρήσω την ελπίδα το καθυστερώ.. :) :)
ωραίο και το νέο.. είχα πάρει κι εγώ ένα μινι και κράτησε 3 μήνες.. έναν αύγουστο.. το δούλευα στο εργαστήριο με 45 βαθμούς κι έσκασε το καυμένο.. :) :)
καλη συνέχεια και καληνύχτα :) :)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Άντεξε το άτιμο τόσα χρόνια; Μπράβο σου. Εμένα κάθε 5ετία θέλουν ανακύκλωση (όχι επαναχρησιμοποίηση)...

diva είπε...

Δεν τους φέρεσαι καλά. Για αυτό δεν αντέχουν :-)

kgio είπε...

13 χρόνια?? χλωμό.. τα xp κυκλοφόρησαν πριν 11 χρόνια (Οκτώβριο 2001). Μέτρησε τα ξανά, μπορεί να βγεις και 'συ 2-3 χρόνια μικρότερη απ' ότι νομίζεις!!