Δευτέρα

4o Συνέδριο "Καινοτομία και Ανάπτυξη: Γεωργία - Τουρισμός η Ελλάδα μας"

Δευτέρα

Ομολογουμένως η σχέση μου με τα συνέδρια και δη αυτά που αφορούν Γεωργία ή Τουρισμό δεν είναι και η καλύτερη. Ίσως λόγω χρόνου, ίσως λόγω άλλων ενδιαφερόντων. Αν υπάρχει όμως κάτι που μου δίδαξε το διαδίκτυο, αυτό είναι η ανοικτότητα στην πρόσληψη ερεθισμάτων και γνώσεων.

Αυτό το openness ήταν που με έφερε κοντά στην Ραλλιώ Λεπίδου η οποία έγινε φίλη αμέσως μόλις συνειδητοποίησα τον ενθουσιασμό της, το μεράκι της.

Όταν μου πρωτο-μίλησε για το διαδικτυακό της κανάλι ka-business.gr ντράπηκα να της δείξω τις δικές μου "καινοτόμες" απόπειρες στο divcast.gr.

Έτυχε δε, τις ημέρες που γνωριστήκαμε, να προετοιμάζει το συνέδριο που σας συστήνω και έτσι δόθηκε αυτό το σπινθηροβόλο ερέθισμα που ανέφερα στην αρχή να σπεύσω να ζητήσω και άλλες πληροφορίες.
Της ζήτησα να με κρατά ενήμερη κι εκείνη δε με ξέχασε."30 ομιλητές από τον αγροτικό, επιχειρηματικό, τραπεζικό και πολιτικό χώρο, θα αναπτύξουν μέσα από τις τρεις θεματικές του 4ου Συνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ», τις προοπτικές και τις ευκαιρίες του αγροτικού και τουριστικού κλάδου ΣΗΜΕΡΑ.
Επτά Επιτυχημένοι Έλληνες Παραγωγοί - που έχουν δουλέψει πάνω στην ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, έχουν επενδύσει σε αυτήν και συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να μείνουν στην αγορά, παρά τις δυσκολίες της εποχής- θα παρουσιάσουν το μυστικό της επιτυχίας τους.
Η δημιουργία και η προβολή καλών ειδήσεων δημιουργεί καλή ψυχολογία αυτός άλλωστε είναι ο στόχος των διαδραστικών (μεταδίδονται ζωντανά μέσω live streaming στο web tv του ka-business) πολυσυνεδρίων «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διοργανώνει το ka-business.gr το οποίο φέτος γιορτάζει 2 χρόνια στο διαδικτυακό «αέρα», με κρασί και ελληνικά εδέσματα μετά το τέλος του συνεδρίου, στο μπαλκόνι του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ.

 …γιατί αυτή είναι η Ελλάδα μας και ήρθε η ώρα να την αναδείξουμε!

Φιλιά
Θα σε περιμένω",

μου έγραψε κι έτσι της απαντώ δημόσια πως την Πέμπτη 23/5/2013 θα είμαι εκεί να την συγχαρώ και από κοντά. 
Κι ίσως ίσως να βρω στοιχεία της να αντιγράψω.

Καλή Επιτυχία Ραλλιώ